Yettel TV не е традиционна телевизионна услуга, а продукт на

...
Yettel TV не е традиционна телевизионна услуга, а продукт на
Коментари Харесай

Дигитално преживяване и персонализирани функции търсят потребителите на ТВ съдържание

Yettel TV не е обичайната телевизионна услуга, а артикул на новаторски метод, учреден на " go-to-ecosystem " решения. Това съобщи в свое изявление основният изпълнителен шеф на Yettel България Джейсън Кинг. По думите му Yettel TV, която разчита на 5G и включва стрийминг услуги от други компании, е тъкмо такава пълноценна цифрова екосистема.

" За да действа всяка екосистема, тя би трябвало да е подкрепена от солидна инфраструктура. Yettel TV се дава от нашата 5G мрежа посредством услугата FWA (фиксиран безжичен достъп) или домакински интернет, която към този момент има сериозна потребителска база ", сподели още Кинг.

Yettel TV предлага цифрово прекарване, съобразено със международните трендове и потребителските упования. Услугата поддържа новаторски функционалности като интелигентно показване на наличието и класификация на сериали по формулата на стрийминг платформите.

Също по този начин разполага с разнородни функционалности като връщане обратно на наличие от последните седем дни, варианти за пауза и селективен запис на наличие. Yettel TV предлага и достъп до известни ОТТ (Over-the-Top) услуги непосредствено в приложението, с което уголемява опциите за избор на потребителите в границите на една услуга.

По този метод те получават допустимо най-хубавото цифрово преживяване, съобразено с световните пазарни трендове. Значението на екосистемно насочения метод е най-очевидно в областта на устойчивостта, счита изпълнителният шеф на Yettel България.

Телекомите от ден на ден приоритизират екологичните начинания, само че те няма по какъв начин да се случат без поддръжката на цялата екосистема, добавя той и дава образец:

" Ако един телеком реши да употребява напълно възобновими енергийни източници, въздействието върху околната среда ще е доста по-малко, в сравнение с в случай че цялата промишленост го направи. Колокацията и шерването на запас в избрани райони сред повече играчи е една от аргументите в поддръжка на това изказване, тъй като няма по какъв начин да реализираме същинска " зелена мрежа " сами. Изолираните старания не могат да доведат до смяната, от която се нуждае планетата - те би трябвало да са част от групово начинание на снабдители, другите оператори и страната ".
 Снимка 631017
Джейсън Кинг показва още, че навлизането на 5G мрежата, с обещанието за високи скорости, висок потенциал и ниска консумация на сила, е движещата мощ за прекосяването на телекомуникационната промишленост към стопанска система, насочена към устройствата и хиперсвързаността.

Усилията на компанията в тази посока и задължението към обезпечаването на постоянна и надеждна мрежа донесоха на Yettel шестия следващ документ Best in Test. Той се присъжда от самостоятелната организация за относителен разбор umlaut, част от Accenture.

" Надминахме миналогодишното си показване, като получихме 940 от 1000 вероятни точки спрямо 927 точки през предходната година. Този впечатляващ резултат ни подрежда измежду най-хубавите 25% от мобилните мрежи, тествани от umlаut в международен мащаб сред 2022 година и 2023 година за втора поредна година ", отбелязва основният изпълнителен шеф на Yettel България.

Към днешна дата 5G мрежата на Yettel покрива повече от 280 обитаеми места, а над 65% от портфолиото на телекома се състои от устройства, които поддържат новата технология.

" Наблюдаваме забележителен растеж на мрежовия трафик и потреблението на данни, основно с помощта на необятното ни портфолио от абонаментни проекти с неограничени мобилни данни. Почти половината от клиентите ни избраха тези цени, които към този момент съставляват 90% от целия трафик в мрежата.

Това е ясно доказателство за способността ни да отговаряме дейно на потребностите на потребителите, като в същото време поддържаме чудесно качество на услугите.

Освен това клиентите ни възприеха технологията VoLTE поради нейното великолепно качество на диалозите, като над 64% от всички диалози към този момент се реализират посредством VoLTE. Продължаваме да разширяваме тази услуга към повече мрежи и страни, с цел да отговорим на упованията на нашите клиенти.

От юли към този момент предлагаме услугата и при осъществяване на диалози в роуминг в определени мрежи в страни като Гърция, Чехия, Румъния, Финландия и Естония ", показва още Джейсън Кинг.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР