Yettel стартира продажбите на двата най-нови флагмана от Т серията

...
Yettel стартира продажбите на двата най-нови флагмана от Т серията
Коментари Харесай

Yettel стартира продажбите на най-новите флагмани на Xiaomi

Yettel започва продажбите на двата най-нови флагмана от Т серията на Xiaomi. Премиум моделите Xiaomi 12Т и Xiaomi 12Т Pro на китайския производител влизат в каталога на телекома с промоционална оферта и до 14 ноември ще се оферират в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.

Безспорна горделивост на новата серия Xiaomi 12T е първият за компанията 200 MP оптичен датчик (Isocell HP1, с OIS) в главната камера на Xiaomi 12T Pro. Тя е подкрепена от модернизиран хардуер и логаритми с изкуствен интелект, създаден от Xiaomi, които работят за превъзходни фрагменти с висока изясненост, впечатляваща нощна снимка и мълниеносен фокус. За да отключи творчеството при основаването на образно наличие, Xiaomi 12T Pro поддържа 8K видео в цялостна резолюция. Xiaomi 12T Pro е оборудван с най-хубавия процесор Snapdragon с водещ 4nm индустриален развой на TSMC. Той покачва доста продуктивността на CPU и GPU надлежно с 16,7% и 11% в съпоставяне със Snapdragon 8 Gen 1, като понижава потреблението на сила на всеки от тях с 33% и 30%.

Сред водещите характерности, които двата смарт телефона споделят, e 6,67 " CrystalRes AMOLED екран с резолюция 1220p и над 68 милиарда цвята. Функцията AdaptiveSync динамично контролира честотата
Абитуриентски мъжки костюми
на освежаване според от гледаното наличие, а Adaptive Reading понижава количеството на предаваната синя светлина, с цел да усъвършенства комфорта на очите. Важен акцент в серията е невероятния живот на батерията и извънредно бързото зареждане. Смартфоните са с огромна батерия от 5000 mAh и разполагат със 120W HyperCharge. Те могат да се заредят до 100% единствено за 19 минути и да са подготвени за до 13,5 часа работа на екрана без спиране. Отличителна линия на дизайна им е извитият матиран тил, който с изключение на образна приятност и комфортно нагласяване в ръката, подсигурява и по-малко пръстови отпечатъци върху задния панел.

За бързата си работа Xiaomi 12T разчита на водещия чипсет на MediaTek – Dimensity 8100-Ultra, който е построен по 5nm индустриален развой на TSMC. Той е с напълно нова конструкция на графичния процесор, като усилва продуктивността и енергийната успеваемост с до 30% спрямо предшественика си. Xiaomi 12T предлага троен набор от камери: 108MP съществена камера от професионален клас, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макрокамера.

При покупка на Xiaomi 12Т 5G 128GB и Xiaomi 12Т Pro 5G 256GB до 14 ноември в цялата комерсиална мрежа на Yettel, както и в онлайн магазина на оператора, двата смарт телефона

идват в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro. Водеща тяхна характерност е дълбокото угнетяване на страничния звук със стойности до 35 dB. 9-милиметровата композитна намотка с вибрираща мембрана обезпечава чудесно аудиоизживяване: високочестотният тон е явен и без никакви изкривявания, а ниските честоти са богати и с усъвършенствана непорочност на качеството. Благодарение на вградения чип с ниска консумация на сила слушалките могат да работят до 6 часа с едно зареждане, а кейсътс Qi безжична технология за предпазване обезпечава до 28 часа прилагане с един заряд. Redmi Buds 3 Pro могат да се зареждат единствено за 10 минути, което разрешава слушане до 3 часа.

Цената на Xiaomi 12Т 5G 128GB в комплект със слушалките Redmi Buds 3 Pro е 779,99 лева в брой или на лизинг за 36,99 лева на месец с двугодишен контракт и проект Тотал Макс 55.99 за 24 месеца. Xiaomi 12Т Pro 5G 256GB в комплект с със слушалките Redmi Buds 3 Pro може да бъде закупен за 1079,99 лева в брой или на лизинг за 50,99 лева на месец с двугодишен контракт и проект Тотал Макс 55.99 за 24 месеца.

Пълните условия на офертата за Xiaomi 12Т 5G 128GB и Xiaomi 12Т

Pro 5G 256GB в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro можете да видите
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg