Yettel спечели първото място в категорията Employer Branding Project от

...
Yettel спечели първото място в категорията Employer Branding Project от
Коментари Харесай

Yettel с отличие за най-добър проект за работодателска марка - Технологии

Yettel завоюва първото място в категорията Employer Branding Project от годишните награди Employer Branding Awards, проведени от b2b Media.

Призът се присъжда на телекома за цялостната вътрешна тактика, ориентирана към въвеждането и одобряването на марката Yettel измежду чиновниците на компанията.

Детелина Смилкова, ръководител на Българската асоциация за ръководство на хора и ръководител на Human Potential Cluster, връчи премията на Евелина Цонева, управител „ Развитие на гении “ в Yettel и Ирина Панайотова, специалист „ Корпоративни връзки “ в компанията.

Проектът, с който Yettel завоюва наградата, включва поредност от събития и начинания за ангажиране на чиновниците с новите полезности на марката и образуване на корпоративната просвета в унисон с идеологията на Yettel – съвременен бранд, ориентиран към хората и с идея за баланс в основата на всичко. Програмата цели освен да показа новия бранд измежду чиновниците, само че и да ги въвлече в построяването на корпоративната просвета – един от най-силните принадлежности за ангажиране на чиновниците.

Част от тактиката е провеждането на Yettel Ideathon Challenge, 6-седмичен хакатон за хрумвания, тяхното концептуално развиване и приложение. В хакатона всеки чиновник има опция освен да показа, само че и да работи по реализирането на своите хрумвания и оферти. Партньор в реализирането на Yettel Ideathon Challenge е студиото за бизнес редизайн launchlabs Sofia.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и персони за достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на работодателския бранд.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР