Yettel продължава до 31 март вкл. да предоставя безплатни международни

...
Yettel продължава до 31 март вкл. да предоставя безплатни международни
Коментари Харесай

Yettel продължава предоставянето на безплатни международни разговори и роуминг между България и Украйна

Yettel продължава до 31 март включително да дава безвъзмездни интернационалните диалози и роуминг сред България и Украйна, които компанията обезпечи още в първата седмица от спора в помощ на засегнатите наши сънародници и техни близки. Продължаването на периода важи и за клиентите на мобилна услуга на Yettel, намиращи се в Украйна, за които операторът обезпечава и безвъзмезден роуминг, в това число къси известия (SMS), мобилен интернет и диалози в роуминг.

Инициативата се подхваща след оценка на продължаващата невиждана обстановка, която слага в затруднено състояние пострадалите от нея както в България, по този начин и в Украйна.

Това е поредна стъпка от страна на телекомуникационната компания в поддръжка и съпричастност към засегнатите от спора, откакто Yettel подари и предплатени карти с включен мобилен интернет на бежанците от Украйна, пребиваващи у нас. Те бяха предоставени безплатно на украинското посолство в София, което поема разпределянето им измежду хората с най-голяма потребност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР