Yettel предоставя възможност на хора, засегнати от конфликта в Украйна,

...
Yettel предоставя възможност на хора, засегнати от конфликта в Украйна,
Коментари Харесай

Yettel отваря всички свободни позиции за бежанци от Украйна | По този начин компанията им осигурява възможност да започнат реална работа и да изградят нов живот извън родината

Yettel дава опция на хора, наранени от спора в Украйна, да аплайват за всички налични отворени позиции в компанията. За тях могат да аплайват всички регистрирани като бежанци в Службите за краткотрайна протекция, които имат подобаващите за съответните позиции подготовка и опит и са над 18-годишна възраст. По този метод пострадалите от спора в Украйна имат късмет да стартират действителна работа в софтуерна компания в страната и да изградят нов живот отвън родината си.

„ Продължаващата невиждана обстановка слага на тестване освен засегнатите от спора, само че и нашата човещина и съпричастност. Като обществено виновна компания и един от най-големите работодатели в страната, фокусът ни постоянно е бил и ще бъде върху хората, които са в сърцето на всичко, което вършим. Отваряме порти за всички украински бежанци, с цел да ги подкрепим в този сложен за всички миг и им помогнем да слагат ново начало ”, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Хора и просвета ” на Yettel България.
Отворените за претенденти свободни работни места са както в столицата, по този начин и в други градове в страната и включват позиции в разнообразни отдели на компанията като администрация, обслужване на клиенти, маркетинг, складово обслужване, продажби, финанси, човешки запаси, IT и разработка на програмен продукт, и други

Кандидатите ще минават през общоприета процедура за асортимент на чиновници. В взаимозависимост от позицията, утвърдените ще могат да стартират работа, като ще се възползват от всички преимущества и обществени придобивки, предоставяни на останалите чиновници на Yettel. Освен това в първите месеци след назначението им в компанията те ще получават и спомагателна поддръжка във тип на надбавка за наемане на жилище, грижи за децата и уроци по български език, която да подкрепи тяхната релокация и сполучливо консолидиране в компанията и България. Повече за наличните благоприятни условия за работа в Yettel претендентите могат да открият на, а за въпроси, свързани с спомагателната поддръжка и консултация по процеса на кандидатстване, могат да пишат на [email protected].

Инициативата е поредна стъпка от страна на телекомуникационната компания в поддръжка на засегнатите от рецесията в Украйна. Още в първата седмица от спора Yettel обезпечи безвъзмездни интернационалните диалози сред двете страни и безвъзмезден роуминг, както и даде безплатно предплатени карти за мобилен интернет за бежанците от Украйна, пребиваващи у нас.

Служителите на компанията също непосредствено застанаха зад идеята. В рамките на самодейност, проведена от фондация „ Три дами ” и неправителствената организация „ Мати Украйна ”, чиновниците събираха и подариха помощи за бягащите от войната украински жители, които идват в България, както и за украинците на територията на Украйна. За тях бяха дарени движимости от първа нужда, включително облекла, храна, детски играчки, одеяла и завивки, санитарни материали и др.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР