Yettel предлага цялостно решение за своите клиенти в областта на

...
Yettel предлага цялостно решение за своите клиенти в областта на
Коментари Харесай

Yettel повишава киберсигурността на бизнес клиентите си с Next Generation Firewall

Yettel предлага изцяло решение за своите клиенти в региона на киберсигурността. Next Generation Firewall, или NGFW, съставлява последно потомство „ защитна стена “, която телекомът дава в партньорство с потвърдени компании, водачи на международния пазар, в лицето на Check Point, Cetin и Mnemonica.

Благодарение на Check Point security gateways част от необятния набор от принадлежности и услуги, които се съдържат в NGFW, бизнесът може да пази мрежата си като сканира целия трафик за аномалии. Крайните устройства като компютри, преносими компютри, таблети, мобилни устройства остават предпазени от злонамерени офанзиви чрез конфигурираните на тях софтуери Harmony Endpoint и Harmony Mobile. Harmony Email от своя страна може да пази Office М365 или Гугъл Workspace от хакерски офанзиви, които идват чрез имейл (Phishing), линкове, атачмънти и злоумишлен програмен продукт.

„ Защитната стена “, или Firewall, е един от главните съставни елементи, изграждащи инфраструктурата за осведомителна сигурност в една организация. Благодарение на нея клиентите имат обезпечена отбрана на локалната си мрежа и на крайните устройства, свързани в нея. Чрез интеграцията на NGFW всяко сдружение може да бъде защитено от многочислените киберзаплахи, които зачестяват в наши дни.

Решението, предлагано от Yettel, се създава от компании с повече от 30 години опит на пазара и разпространяване по целия свят. То разполага и с потребна Sandboxing функционалност, посредством която корпоративните интервенции се извършват в безвредна, изолирана среда на обособена машина, която имитира операционната среда на крайния консуматор. Sandboxing следи файловете или кода при отварянето им и търси злонамерено държание, с цел да предотврати навлизането на закани в мрежата. Така да вземем за пример злотворен програмен продукт във файлове като PDF, Microsoft Word, Excel и PowerPoint може да бъде безвредно открит и блокиран, преди файловете да доближат до крайния консуматор.

Иновативното решение пази потребителската мрежа и крайните устройства в нея, тъй че постоянно и в действително време да бъдат засичани познати и нови киберзаплахи. NGFW може да инспектира криптиран трафик за различаване и обезвреждане на офанзивите в мрежата.

Сертифицирани експерти правят апаратура и настройка на решението в потребителската инфраструктура по отношение на техническото задание и самостоятелните потребности, след което обезпечават и поддръжка 24 часа, 7 дни в седмицата. Цената на услугата се дефинира от спецификата на потребителската инфраструктура, трафик, брой чиновници и употребявани крайни устройства. Повече за Next Generation Firewall на Yettel можете да откриете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР