Yettel предлага отлична промоция за всеки бъдещ и настоящ клиент

...
Yettel предлага отлична промоция за всеки бъдещ и настоящ клиент
Коментари Харесай

Yettel предлага 50% отстъпка от Samsung Galaxy Watch4 моделите, при покупка на смартфон от серията Galaxy S22 или Galaxy Z Flip3

Yettel предлага отлична промоция за всеки предстоящ и сегашен клиент на мобилния оператор, който желае да се снабди с нов смарт телефон и интелигентен часовник в комплект. До 22 юни всеки, който закупи модел от настоящата флагманска серия на Samsung Galaxy S22 или смарт телефона със сгъваем екран Z Flip3, може да се снабди с нов часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

Желаещите да се възползват от преференциалната оферта могат да посетят някой от магазините на Yettel в цялата страна или да извършат поръчка онлайн от уеб страницата на оператора. Там за всяка от осемте разновидности на умните часовници на Samsung има друг код.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic имат най-актуалните хардуерни усъвършенствания на южнокорейската компания. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет по отношение на предходното потомство. Часовниците работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз спрямо моделите до този миг. Те разполагат с неповторимия датчик на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн, и в същото време по-прецизен в отчитането на резултатите като премерване на телесния състав, сърдечния темп, равнището на О2 в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ. Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията сред Samsung и Гугъл и подсигурява потребителско преживяване от последващо потомство за приложенията на Гугъл.

Семейството на Galaxy Watch4 е формирано от общо 8 разнообразни часовника. Те имат общи хардуерни благоприятни условия, само че се разграничават по вида съгласуваност - Bluetooth или LTE, външен тип, каишки и размер, както и с по-голямата самостоятелност и живот на батериите при по-големите модели.

След понижението най-скъпият часовник е 324,99 лв., а най-достъпният – 174,99 лв. в брой.

От своя страна в смарт телефоните от серията Galaxy S22 от Yettel потребителите могат да намерят последните членове на известното флагманско семейство на Samsung. Обединени от стилния си външен тип и Dynamic AMOLED 2X екрани, те се задвижват от високопроизводителен чипсет – Exynos 2200. Основният за серията Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с освежаване до 120Hz. Основният датчик на камерата е 50 мегапиксела. Батерията му е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология.

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи също във FHD+ резолюция, поддържайки освежаване до 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с главен 50-мегапикселов датчик. Батерията му е с потенциал от 4500 мАh, а бързото зареждане е 45W.

Най-впечатляващият тази година е Galaxy S22 Ultra. Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча диагонално, резолюция QHD+ и освежаване на картината до 120Hz. Смартфонът предлага опцията за потребление на емблематичния S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто главен датчик е 108 мегапиксела и основава кристално ясни фотоси с Live Pixel технология, както и с голям брой усъвършенствания с фокус към нощната снимка. Впечатляващо е съществуването и на две телекамери и поддръжката на десеткратно оптично нарастване и многократно цифрово нарастване. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM според от определения модел, батерия с потенциал 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – черно, бяло, зелено и бордо.

Galaxy Z Flip3 5G е идеалният избор за тези, които търсят стилен, само че и цялостен с благоприятни условия смарт телефон. Той се отличава с елегантния дизайн, усъвършенстваната функционалност на камерата и по-големия външен екран спрямо предходния модел, с помощта на който можете да вършите куп задания, без даже да отваряте телефона. Основният екран е 6,7 " и с периодичност на адаптивно освежаване до 120Hz. Смартфонът работи с флагманския Qualcomm Snapdragon 888 процесор и има двойна 12 МР съществена камера и 10 МР селфи камера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР