Yettel предлага лесен и практичен начин за покупка на електронни

...
Yettel предлага лесен и практичен начин за покупка на електронни
Коментари Харесай

Yettel улеснява шофьорите с различни канали за продажба на електронни винетки

Yettel предлага елементарен и удобен метод за покупка на електронни винетки за всички транспортни средства - коли с позволена оптималната маса до 3,5 т и ремаркета. Шофьорите могат да ги закупят онлайн на, както и от обектите на оператора в цялата страна. Абонатите на телекома могат да се възползват и от още по-удобната алтернатива за обезпечаване на е-винетка през мобилното приложение на Yettel, даже в случай че към този момент са на път. Услугата се предлага и, с опция за активиране на огромен брой винетки по едно и също време.

За в допълнение облекчение на водачите, след закупуване на винетка от Yettel, операторът изпраща удостоверение посредством SMS или имейл, в който клиентите могат да сверят данните си и да бъдат спокойни при идващото пътешестване. Напомнящо известие се изпраща и преди приключване на валидността, като се изключи уикенд винетките. По този метод Yettel оказва помощ на клиентите си да избегнат евентуални санкции.

Цените остават без смяна по отношение на предходната година. Годишната винетка коства 87 лв., тримесечната е 48 лв., месечната - 27 лв., седмичната - 13 лв., а за един уикенд водачите заплащат 9 лв..

Всеки може да купи електронна винетка от уеб страницата на Yettel в, без да е нужна регистрация. Първо се избира категорията на автомобила, идната стъпка е въвеждане на данните за транспортното средство, както и стремежи интервал на годност. Последната, трета стъпка, е самото заплащане с банкова карта. След сполучливо закупуване клиентът получава удостоверение по имейл, което съдържа PDF квитанция с информация за въведените данни - регистрационен номер на автомобила, период на годност, начална дата на годност, ID номер на винетката и категория на автомобила. Покупката на е-винетка е допустима и авансово - до 30 дни преди датата, от която е годна, без значение от интервала на валидността - уикенд, седмична, месечна, тримесечна или годишна.

При позволена неточност в изписването на регистрационния номер, Агенция " Пътна инфраструктура " обезпечава опция тя да се поправи посредством подаване на за смяна. Корекцията може да бъде направена даже и при вероятно налагане на санкция, при положение, че тя касае регистрационния номер, категорията на пътното транспортно средство или страната, в която е записано. По този метод наложените санкции могат да бъдат анулирани, а данните във винетката - поправени.

Повече информация покупката на електронни винетки от Yettel може да бъде открита на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР