Yettel предлага иновативно решение за справяне с неочакваните домашни повреди

...
Yettel предлага иновативно решение за справяне с неочакваните домашни повреди
Коментари Харесай

Yettel представя Смарт майстор“ – домашния асистент за неочакваните битови ситуации

Yettel предлага новаторско решение за справяне с непредвидените домашни повреди и повреди с новата услуга " " в партньорство с Allianz Partners. Независимо дали става въпрос за изгубен ключ, счупена пералня или неочакван теч, услугата " домакински асистанс " е разполагаем 24/7, с цел да обезпечи професионална помощ тъкмо когато е най-необходима. С нея Yettel улеснява оправянето с водопроводни проблеми, повреди в електрическата система и доста други домашни неуредици.

" Смарт м айстор " обгръща необятен набор от битови повреди. В случай на потребност от незабавен ремонт на тръбопровод или електрическа апаратура, поява на вредители или в случай че отоплителната система спре да работи в най-неподходящия миг, услугата подсигурява бърза реакция и професионално подпомагане. В допълнение, абонаментът включва корекция на съществени домашен уреди като перални, хладилници, готварски печки или тв приемници, не по-стари от 5 години и не по-скъпи от 2,500 евро. Всяка от тези услуги е налична през един-единствен телефонен номер, като клиентът не би трябвало да се грижи за координацията или търсенето на експерт - при нужда, колцентърът е разполагаем непрекъснато, с цел да провежда посещаване на адреса.

Новата услуга се задейства елементарно от приложението на Yettel или на място в магазин на оператора. Абонаментът е на цена от 4.99 лева на месец с Данък добавена стойност за един адрес, като обезпечава до четири поръчки за подпомагане годишно, всяка с предел до 250 евро. Така при повреда, като да вземем за пример щета на ключалката или запушен канал, за клиента има предвидимост, защото разноските за посещаване, труд и аварийни елементи (до 25 евро) са включени в абонамента и може да бъде сигурен, че помощта ще пристигна бързо. Едно от огромните преимущества на услугата е, че обезпечава покритие в цялата страна, без значение къде се намира парцелът. Клиентите могат да включат безграничен брой адреси - жилища или дребни бизнес обекти, като всеки абонамент важи за един адрес.

Услугата се дава от AWP Austria GmbH, австрийско сдружение, част от Allianz Worldwide Partners SAS Paris, профилирано да дава домакински асистанс, които изпращат експерти на място, с цел да се погрижат за зародил проблем.

Повече информация за услугата клиентите могат да открият на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР