Yettel дава старт на продажбите на два от най-новите флагмани

...
Yettel дава старт на продажбите на два от най-новите флагмани
Коментари Харесай

Новите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro се продават в Yettel от днес

Yettel дава старт на продажбите на два от най-новите флагмани на пазара - Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, на цени от 55,99 лева и 68,99 лева на месец на лизинг с Тотал Макс 59.99 и сключване на двугодишен контракт. Смартфоните се открояват с изискан външен тип и цветове, както и с съществуването на последно потомство чипсет и върхови характерности.

Първите 200 клиента, закупили новите Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro от Yettel, до 30 април и създали регистрация на своята покупка на особено основан за задачата уебсайт , ще могат да получат гратис и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3.

Притежателите на Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 ще могат да се възползват от безвъзмездна услуга за промяна на екрана в границите на 6 месеца от датата на покупка. Освен това потребителите на Xiaomi 12 Pro могат да се насладят и на интернационално гаранционно обслужване.

Най-съвременното мобилно преживяване е тук

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro идват с усъвършенствани камери, които разрешават на потребителите да вършат фотоси със студийно качество, без значение от ситуацията, светлината или съществуването на движещи се обекти. Смартфоните разполагат с тройни камери за гъвкаво снимане, огромна 50MP съществена камера с благоприятни условия за записване на видео в 8K резолюция.

Като флагман модел в серията Xiaomi 12 Pro се откроява със своята най-съвременна камера, която разполага с ултра огромен главен датчик Sony IMX707. Той е кадърен да улавя огромни количества светлина и дава опция за по-бързи скорости на фокусиране и нараснала акуратност на цветовете. И трите датчика в Pro версията са с 50MP, което спомага за безкомпромисно качество и при основаването на ултра необятни фрагменти и правенето на фрагменти с двукратно оптично приближение.

Xiaomi 12 разполага с главен 50 MP датчик, 13MP ултраширокоъгълна камера, както и 5MP телемакро камера. И двата модела имат усъвършенстваните AI логаритми на Xiaomi, които разпознават изискванията и вършат най-хубавите вероятни фотоси за съответната обстановка. Xiaomi ProFocus разпознава и наблюдава обекти, предотвратявайки замъгляване или загуба на фокус в фотоси на движещи се или замъглени обекти. Тези усъвършенствания включват благоприятни условия за автоматизирано фокусиране на очите и лицето. Ultra Night Video употребява личните логаритми на Xiaomi за запис на видео даже при извънредно слаба светлина.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro работят с процесора от последно потомство Snapdragon 8 Gen 1, основан по 4nm технология. Мощта му покачва опциите за графично обрисуване на GPU с 30% и енергийната успеваемост с 25% спрямо предходното потомство.

Устройствата идват с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate и поддръжка на TrueColor. Той е затрупан от Corning Gorilla Glass Victus, което го прави резистентен на надраскване. Серията Xiaomi 12 поддържа Dolby Vision и HDR 10+ и e сертифицирана от SGS Eye Care Display за технология, щадяща очите.

При Xiaomi 12 Pro дисплеят е 6,73 " WQHD+ и поддържа освежаване от 1 до 120Hz според от наличието. Xiaomi 12 не изостава със своя 6,28 " Full HD+ екран със същите благоприятни условия за освежаване, което отстрани трептенията.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro разполагат със тон SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Xiaomi 12 Pro има два представителя за високи и два представителя за ниски честоти, а Xiaomi 12 може да се похвали с уравновесен стерео тон, съвършен за потапящи игри или видео.

Xiaomi 12 Pro може да се похвали още с съществуването на 120W Xiaomi HyperCharge зареждане и батерия от 4600mAh, която може да бъде изцяло заредена единствено за 18 минути благодарение на режим Boost. Xiaomi 12 има 4500mAh батерия и поддържа 67W кабелно турбо зареждане. И двата модела поддържат 50W безжично и 10W назад зареждане.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР