Yettel дава 25% отстъпка за функционалния Samsung Galaxy A33 5G

...
Yettel дава 25% отстъпка за функционалния Samsung Galaxy A33 5G
Коментари Харесай

Yettel дава 25% отстъпка за Galaxy смартфон срещу рециклиране на старо устройство

Yettel дава 25% отстъпка за функционалния Samsung Galaxy A33 5G 128GB на всички частни клиенти, които до края на септември върнат устройство за преработване и сключат контракт за мобилни услуги с проект Тотал Макс за 24 месеца. Предложението важи както при покупка във физически магазин на Yettel, по този начин и при извършване на покупки в онлайн магазина на оператора. Телекомът приема за преработване по акцията телефони, таблети или смарт часовници, без значение дали са работещи или не.

Промоцията е част от обществено виновната акция на Yettel „ Рециклирай и спести “, с която компанията предизвиква грижата за околната среда с отговорнo потребление на технологиите. В самодейността могат да се включат както сегашни, по този начин и нови клиенти, които при предаване на старите си телефони, таблети или смарт аксесоари ще получат отстъпка и ще дадат своя принос за понижаване на електронните боклуци в природата. Събраните апарати се рециклират за приемане на първични материали за нови, употребяват се годните им елементи или се удължава животът им след нужната диагностика и корекция. Това икономисва скъп запас при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В рамките на акцията през септември потребителите, които обединят „ зелени “ старания с Yettel, ще могат да сграбчен с огромно понижение страховит смарт телефон. С отстъпка от 25% на фокус е стилният, само че и мощен Samsung Galaxy A33 5G 128GB. За да улесни прехода от отпускарския сезон към забързания септември, апаратът идва с мощен 5nm осемядрен процесор, който се оправя със съществено натоварване в многозадачен режим. Има огромна 5000 mAh батерия и 25W бързо зареждане, а с изключение на 128 GB вградена памет, поддръжа и microSD карта до 1TB, която се закупува настрана. Samsung Galaxy A33 5G е с FHD+ Super AMOLED екран с 90 Hz периодичност на освежаване и 48МР съществена камера с оптична стабилизация, уместно съпроводена от още 3 камери – ултраширокоъгълна, камера за дълбочина и макрокамера. Устройството идва и с 13MP предна камера за отлични селфита. Практичността му се добавя от IP67 рейтинг за резистентност на прахуляк и вода, и Gorilla Glass5 покритие за висока устойчивост при надраскване и изпускане. Но и образни качества надалеч не му липсват – смарт телефонът е тъничък и изтънчен с матовото си покритие, направен от качествени материали корпус с Ambient Edge дизайн.

„ Рециклирай и спести “ е част от цялостната ESG тактика на Yettel, в която са заложени правилата на кръговата стопанска система и сериозният ангажимент към устойчивото развиване, който операторът е поел. За 2021 година дружно със своите клиенти компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон и е реализиран резултатът от посаждане на 1281 дръвчета и растежа им в продължение на 10 години.

Повече за цялостните условия на акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР