ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) – Израел публикува в понеделник запис от охранителна

...
ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) – Израел публикува в понеделник запис от охранителна
Коментари Харесай

Израел споделя видео на стрелец от Хамас, който екзекутира жена на 7 октомври

ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) – Израел разгласява в понеделник запис от охранителна камера от 7 октомври, който демонстрира по какъв начин въоръжени мъже от Хамас, минали в Израел, преследват хора от музикален фестивал навън, като единият е забелязан да екзекутира жена от упор.

Израел се пробва да отблъсне интернационалната рецензия за отговора си на буйството на Хамас, което провокира опустошителна война в Газа. Въпреки възходящите апели за преустановяване на огъня, Израел съобщи, че ще продължи акцията си, до момента в който Хамас не бъде изкоренен.

„ Това е война сред положителното и злото “, се споделя в обява, споделена в обществените медии с видеото фрагменти от акаунт, обвързван с Министерството на външните работи на Израел.

Видеото демонстрира хора, които бягат от въоръжени мъже на Хамас, до момента в който се пробват да избягат от фестивал покрай границата на 7 октомври, трансформирал се в кръвопролитие.

< p> В края на видеото, на назад във времето, една от преследваните дами кляка на земята, а до нея има въоръжен мъж. Миг по-късно стрелецът подвига пушката си и стреля от близко по дамата, която пада.

Видеото няма тон, само че облак прахуляк се издига от земята, когато той натиска спусъка. < /p>

Жената не е разпозната по име.

Ройтерс удостовери местоположението на фрагментите, покрай Kibbutz Alumim, по пътя, дървета и близка постройка, които подхождат на сателитните изображения на област.

Натискът върху Израел да се съгласи на преустановяване на огъня в Газа, където държавното управление, ръководено от Хамас, споделя, че са били убити минимум 13 300 души, в това число минимум 5 600 деца.

Израелски публични лица споделят, че имат намерение да запазят фокуса си върху убийството от Хамас на към 1200 души, най-вече цивилни, и залавянето на други 240 по време на най-смъртоносния ден в 75-годишната история на Израел.

Има беше мощна поддръжка и благосклонност към Израел от страна на западните държавни управления и доста жители за офанзивите на Хамас, само че израелският отговор също провокира яд.

(Репортаж от Ари Рабинович, Редактиране от Розалба О'Брайън)

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР