Йерусалим. Ген. Константин Попов – председател Комисията по отбрана в

...
Йерусалим. Ген. Константин Попов – председател Комисията по отбрана в
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов – председател на групата за приятелство с Израел в НС, и Полина Христова – член на групата, са на официално посещение в израелския парламент – Кнесет

Йерусалим. Ген. Константин Попов – ръководител Комисията по защита в Народното събрание (НС) и на групата за другарство с Израел, и Полина Христова – член на групата, са на публично посещаване в израелския парламент – Кнесет. Това оповестиха от Комисията по защита . Делегацията взе участие в първата среща на всички групи за другарство, от целия свят, с Израел. Юли Еделстийн – представител на Кнесета, приветства всички участници с добре пристигнали и изрече своята признателност за присъединяване в срещата.
По-късно делегацията ще вземе присъединяване в кръгла маса отдадена на битката с тероризма и ще се срещне с Юли Еделстийн. В програмата са планувани срещи с другите делегации и посещаване на Кнесета и високотехнологична компания.
Срещата се провежда за първи път и е във връзка навършването на 70 години от основаването на Кнесета. В нея взимат присъединяване 33 страни от целия свят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР