ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Набела смяташе, че училището на ООН в

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Набела смяташе, че училището на ООН в
Коментари Харесай

„Те искаха да ни унижат.“ Палестинските жени, задържани от Израел, твърдят, че са малтретирани в израелския арест

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Набела смяташе, че учебното заведение на Организация на обединените нации в град Газа е безвредно леговище. След това дойде израелската войска.

Войниците нахлуха в мястото, като подредиха на мъжете да се съблекат и закараха дамите в джамия за претършуване, сподели тя. Така започнаха шест седмици в израелски арест, които съгласно нея включват многократни побои и разпити.

„ Войниците бяха доста груби, биеха ни и ни крещяха на иврит “, сподели 39-годишната от Газа Сити, която приказва при изискване, че семейството й не се употребява от боязън да не бъде задържана още веднъж. „ Ако вдигнем глави или произнесем някакви думи, те ни бият по главата. “

Палестинци, арестувани от израелските сили в Газа по време на войната Израел-Хамас, настояват, че са подложени на необятно публикувано физическо принуждение и занемаряване. Не е известно какъв брой дами или малолетни са арестувани.

Набела сподели, че е била прехвърляна сред уреди в Израел в група студенти, преди да дойде в пандиза Деймън на север, където съгласно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР