ЙЕРУСАЛИМ – Огромната финансова подкрепа на администрацията на Байдън за

...
ЙЕРУСАЛИМ – Огромната финансова подкрепа на администрацията на Байдън за
Коментари Харесай

Сенатор Тед Круз обвинява агенцията на ООН, че подкрепя „военната машина на Хамас“, призовава администратора на Байдън да спре финансирането

ЙЕРУСАЛИМ – Огромната финансова поддръжка на администрацията на Байдън за обхваната от кавги организация на Организация на обединените нации за палестинците през Ивицата Газа беше наранена от апела на сенатор Тед Круз, R-Тексас, за унищожаване на американските средства за нея заради хипотетичните изгоди за терористичното придвижване Хамас.

„ Обединените Държавите би трябвало неотложно да спрат финансирането на UNRWA и да работят за замяната й с по-отговорна организация. UNRWA обезпечава директна изгода за Хамас, като разпределя запаси в линията Газа, които отиват напряко във военната машина на Хамас, което значи, че техните действия съставляват директна опасност за израелците и американците “, сподели Круз в изказване за Fox News Digital.

UNRWA е акронимът на Агенцията на Организация на обединените нации за помощ и работа за палестинските бежанци в Близкия изток. Администрацията на Байдън е наляла 1 милиард $ пари на данъкоплатците в UNRWA от 2021 година насам.

Сен. Тед Круз, R-Тексас призовав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР