ЙЕРУСАЛИМ – Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y.,

...
ЙЕРУСАЛИМ – Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y.,
Коментари Харесай

След коментарите на Шумър и Байдън за еврейската държава, местните жители имат послание: `Стойте настрана от израелската политика`

ЙЕРУСАЛИМ – Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., не би трябвало да се намесва в Израел вътрешната политика и президентът Байдън се обръща против еврейската страна от личните си политически ползи преди националните избори в Съединени американски щати през ноември. Това са единствено част от възгледите на израелците от оживения хранителен пазар Machane Yehuda в Йерусалим, изразени пред Fox News Digital по-рано тази седмица.

Купувачите показаха отчаяние от неотдавнашните мнения, направени от Шумер, който подлага на критика метода, по който израелският министър председател Бенямин Нетаняху се оправя с войната в Газа и допуска, че е време израелците да проведат нови избори. Говорейки на виртуално събиране на републикански сенатори в сряда, Нетаняху отвърна на Шумер, цялостен живот покровител на Израел и най-високопоставеният еврейски определен чиновник, като назова мненията му „ изцяло неуместни и възмутителни “, съгласно отчетите.

Израелци, интервюирани от Fox News Di...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР