Йеромонах Спиридон бил на празника на килима в Чипровци навръх

...
Йеромонах Спиридон бил на празника на килима в Чипровци навръх
Коментари Харесай

Божи Човек! 21-Годишният Игумен На Чипровския Манастир Фучи С Мерцедес С Шокиращите 2,59 Промила Алкохол!

Йеромонах Спиридон бил на празника на килима в Чипровци точно на Гергьовден, споделиха негови познати. Там вкусни гозби въртял Иван Звездев, а защитите напитки се леели като реки. Около 21 ч. игуменът решил да се прибира и яхнал мерцедеса си. Вижте неповторимата история на най-младия свещеник у нас! В Монтана бил неприятно сюрпризиран от екип на КАТ, който макар расото му решил да го тества с дрегер, тъй като имало подозрения, че е използвал алкохол.

Игуменът признал виновността си и се чака в края на седмицата да има дело против него. Според закона той може да отнесе затвор от 1 до 3 години и санкция от 200 до 1000 лева Тъй като е с чисто досие, Спиридон може да понижи присъдата си с една трета и може даже да се размине единствено с условна.

„ Имам брошура. Човек се отпуска, всеки бърка, отговорен съм “, оправда се игуменът. По думите му, не го обмислил и взел неверно решение под въздействието на алкохола. „ Всичко това е обеца на ухото, не ми се е случвало преди сходно нещо. Притеснен съм. Изпаднал съм в грях. Разкайвам се пред който би трябвало – пред Господ, пред Свети Иван Рилски “, добави най-младият свещеник у нас.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР