Йерархията трябва да се спазва, смята терапевтътРасте броят на разводите

...
Йерархията трябва да се спазва, смята терапевтътРасте броят на разводите
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина: Много е важно жената да помни, че първо е мъжът, а после са децата

" Йерархията би трябвало да се съблюдава ", счита терапевтът

Расте броят на разводите у нас. Според статистиката разводите през предходната година са с 11% повече от тези през 2020 година Най-голям е делът на браковете, прекъснати по " взаимно единодушие " - 65,5%, следват аргументите " несходство в характерите " - 21,7% и " фактическа разлъка " - 11,6%. Средната дълготрайност на брака у нас е 15,5 години.

“Това, което ми прави усещане, е че има доста разводи. Хората идват при мен, с цел да намерят сътрудник, намират го, създават деца, появяват се компликации и се развеждат. Това ми тежи доста ”, съобщи в предаването “Тази неделя ” по фамилният терапевт и сексолог Наталия Кобилкина.

Тя акцентира, че нормално, откакто се появят децата, майката се вкопчва в тях и не помни за себе си и за колегата си.

“Всичко прави с това дете и не помни какво е било преди, най-после сътрудникът споделя: Ние не сме двойка, а сме като комшии и просто живеем поради децата. Много е значимо дамата да помни, че на първо място са били двойка с колегата си и йерархията би трябвало да се съблюдава - първо е мъжът, а след това са децата ”, добави Кобилкина.

“В моето семействомъжът беше приоритет. Майка ми и татко ми постоянно имаха тяхното време. Това е помогнало да имат три деца и в този момент шест внука. Те не престават да си имат тяхното време даже и в този момент ”, описа тя.

" Мъжът от време на време има по-малко права, в сравнение с домашният любим. Жената би трябвало да излъчва деликатност. Ако тя я няма, то дамата е като цвете без аромат. Често като запитвам мъже за какво изневеряват на дамите си, те ми дават отговор, че партньорките им са студени и не обръщат внимание ", описа Кобилкина.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР