Йенс Столтенберг призова Иран да не доставя дронове, ракети или

...
Йенс Столтенберг призова Иран да не доставя дронове, ракети или
Коментари Харесай

Йенс Столтенберг: Всички данни сочат, че Иран доставя дронове на Русия

Йенс Столтенберг прикани Иран да не доставя дронове, ракети или елементи за ракети на Русия, тъй като това е в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации. След среща с шведския министър председател Улф Кристершон в централата на Алианса в Брюксел Столтенберг съобщи, че Владимир Путин е направил огромна неточност с войната, само че макар че се проваля, не се е отказал да води война.

" Всички данни сочат, че Иран доставя дронове на Русия. Призоваваме всички страни, в това число Иран, да не поддържат противозаконната война на Русия против Украйна ", съобщи генералният секретар на НАТО.

Улф Кристершон означи, че с новото държавно управление в Стокхолм не се трансформира задачата на Швеция да бъде призната в НАТО. Той посочи, че от 30 страни в Алианса, 28 към този момент са утвърдили приемането на неговата страна и Финландия.

" Моето държавно управление ще удвои напъните за използването на тристранния меморандум с Финландия и Турция. Бяха основани нови платформи за съдействие сред Швеция и Турция в битката против тероризма ", добави Кристершон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР