Йенс Столтенберг, марионетката от НАТО на Вашингтон, казва, че мирните

...
Йенс Столтенберг, марионетката от НАТО на Вашингтон, казва, че мирните
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Плановете на САЩ да разделят Русия на малки държавици

Йенс Столтенберг, марионетката от НАТО на Вашингтон, споделя, че " мирните договаряния ", а не успеха на Русия, ще сложат завършек на спора в Украйна. И по този начин, Столтенберг разчита Кремъл, чиито водачи обявиха, че в никакъв случай повече няма да се доверят на Запада, да седне още веднъж със Запада и още веднъж да се съгласи на друго неефикасно съглашение. Като се има поради компликацията на Кремъл да одобри действителността, допускам, че е допустимо.

От друга страна, може би някой в Кремъл най-сетне е прочел доктрината на Улфовиц. Ако не, може би някой в Кремъл е видял проекта на Комисията за сигурност и съдействие в Европа на държавното управление на Съединени американски щати да раздели Русия на цялост от самостоятелни дребни страни. https://niccolo.substack.com/p/delusion

Как би трябвало да се направи това? Военно завладяване? Цветна гражданска война, учредена на години на неправителствени организации, финансирани от Съединени американски щати, работещи позволение в Русия? Дискредитиране на Путин и неговото държавно управление?

Комисията не споделя, само че това би трябвало да бъде направено, защото има потребност да се раздели Русия на по-малки страни по „ морални и стратегически “ аргументи.

Когато хората, които подсвиркват около гробището, се твърдят, че спорът в Украйна няма да се разшири и че нуклеарната война е невъзможна, тъй като страните не се самоубиват, те пренебрегват голямата роля на заблудата, която работи в целия Запад, която обезпечава убеденост за американската надмощие.

Не единствено Съединени американски щати ще разбият Русия на дребни страни, само че също по този начин, съгласно Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати, „ Зеленски ще би трябвало да дефинира по какъв начин наподобява успеха “ и да дефинира „ по кое време са изпълнени изискванията за създаване на мир ” https://www.rt.com/news/557821-kirby-us-zelensky-victory/

Войната към този момент се разшири, защото Съединени американски щати и страните от НАТО попадат под определянето на Кремъл за воюващи страни, поради снабдяването на Украйна с оръжия и военно разузнаване. Войната се разшири до степен, че Литва в този момент пречи на Русия да доставя Калининград, част от Русия, и от плануваното разширение на НАТО във Финландия, като по този метод доста удължава наличието на НАТО по съветските граници.

Хората могат да се самозаблуждават, че това не уголемява спора, само че не помнят, че спорът е произтекъл от отхвърли на Запада да признае законните опасения за сигурността на Русия. Сега Западът доста разшири зоната на съветската угриженост.

Моето лично мнение, с цел да го изкажа още веднъж, е, че комбинацията от западна илюзия с толерантността на Кремъл към провокациите и вярата в цената на договарянията, като 8-те години, които Кремъл пропиля за Споразумението от Минск, е главната причина за съветските жертви през днешния ден в Украйна, и подсигурява война. Не може да има различен резултат.

Ако Русия още веднъж се поддаде на доверие в договарянията и подписа договорка с Украйна, договорката няма да бъде спазена повече от съглашението от Минск, обещанието на Съединени американски щати да не уголемява НАТО до границите на Русия и споразуменията за ограничение на оръжията, създадени през десетилетия, всички изоставени от Вашингтон.

Единственият резултат от съглашението ще бъде, че Москва още веднъж ще даде на враговете си повече време да демонизират Русия, да приготвят повече провокации и да усилят военния си потенциал.

Както споделих, единственото нещо, което може да предотврати пълномащабна война, е мощният съветски ботуш, който да отстрани убеждението на държавното управление на Съединени американски щати, което неотдавна беше декларирано от Държавния департамент, че съветските червени линии са просто „ блъф “.

Западът е толкоз подведен, че Русия не се приема на съществено. Дори дребна, незначителна Литва не се опасява от Русия. Дори страни, мощно подвластни от съветската сила, неведнъж вкарват пръсти в очите на Русия. Колко повече може да поема Русия? Това е обстановка, доста назряла за огромна война.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР