Йелена Александров е различното, но модерното лице на модата у

...
Йелена Александров е различното, но модерното лице на модата у
Коментари Харесай

И България си има своя топ plus size модел! Запознайте се с красавицата Йелена!

Йелена Александров е особеното, само че модерното лице на модата у нас, а и в прилежаща Сърбия. Със сигурност сте попадали на нейна фотография някъде из Instagram и сте си мислили, че е една от западните хубавици без да си давате сметка, че тя си е едно от многото красиви балкански девойки.

Йелена е плюс сайз модел и се гордее с това. Просто обича тялото си. Не че не е желала да отслабне, в противен случай! Признава, че има дни, в които желае да е слаба, само че в края на деня любовта ѝ към вкусната храна надвива.

Виж още: Ашли Греъм сподели бременно коремче, на върха на щастието е!

Йелена е на 23 година и е родом от Димитровград, днешна Сърбия. Не може да каже изрично дали е българка и сръбкиня, споделя, че има черти и от двете.

Виж още: Ашли Греъм - намерено за интимния си живот! Каква е тайната на връзката й?

Красавицата е едно от девойките, които са лица на сбирката от долни дрехи на Николета Лозанова. Пред камерата на " На Кафе " признава, че да се снима по долни дрехи е било огромно предизвикателство за нея, защото не е с типичните за моделите форми. 

Виж още: След голата Иги Азалия: Топ 10 на голите фотоси на звездите

Но пък нещата се получили по-добре, в сравнение с е очаквала. Вместо неприятните мнения, които считала, че ще получи, отзивите били повече от положителни. 

Йелена харесва себе си и има вяра, че давайки персонален образец, доста други девойки, които не се вписват в стандарта за форми на тялото през днешния ден, ще го създадат. А в случай че отслабне един ден, то ще бъде напълно нейно решение и ще го направи за себе си.

Какви са разликите сред българките и сръбкините? Много просто - българките наподобяват еднообразно, а сръбкините постоянно гледат по какъв начин да се разграничават една от друга.

В момента Йелена живее в България, в София. Работи в салон за хубост дружно с някои от най-известните имена на родната сцена.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР