Йехуда Девир /Yehuda Devir/ е художникът, който развълнува милиони по

...
Йехуда Девир /Yehuda Devir/ е художникът, който развълнува милиони по
Коментари Харесай

Най-известната в света уеб-комикс двойка идва на българския Comic Con

Йехуда Девир /Yehuda Devir/ е художникът, който развълнува милиони по света със своята серия от комикси “Животът с моята жена” / “Everyday life with my wife”. Рисунките на израелския художник демонстрират с извънредно възприятие за комизъм другите интервали, през които минава всяка фамилна двойка, а с времето стартира да показва по един акцент от всеки ден от живота им дружно.

Йехуда и брачната половинка му Мая, която също е художник, ще дойдат особено за Aniventure Comic Con на 9 септември, с цел да се срещнат с почитателите си, да проведат мастър клас и да показват най-новото от творчеството си. Йехуда и Мая ще имат лична зона на фестивала, която персонално ще обзаведат.



Друг известен уеб-комикс художник също удостовери присъединяване си на първото Comic Con събитие в България. Това е американецът Брайън Гордън /Brian Gordon/, който е създател на най-известния уеб-комикс за родители – Fowl Language Comics. Всичко стартира, когато през 2015 година е уволнен от работата си като художник на приветствени картички и взема решение да преследва фантазията си да стане художник на комикси. Упражнява се в разкази за приключенията, в които попада, отглеждайки двете си дребни деца, и незабелязано се трансформира в интернет сензация. Творбите му са споделяни от милиони, а през март 2016 година издава и първата си книга “Fowl Language Comics: Добре пристигнали в света на родителите”.



Йехуда, Мая и Брайън ще бъдат разполагаем и в двата дни на Aniventure Comic Con за всеки, който демонстрира интерес към творчеството им, има предпочитание да се развива като художник или просто желае да получи подпис от едни от най-креативните художници на нашето съвремие.

Aniventure Comic Con ще се организира на 9 и 10 септември в Inter Expo Center София и ще срещне почитателите с артисти от обичани сериали, създатели на комикси и косплей звезди от целия свят.

Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 30 лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg, а деца до 7 години ще влизат гратис с компаньон, притежаващ билет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР