Язовирите „Ясна поляна“ и „Ново Паничарево“, които поддържа ВиК –

...
Язовирите „Ясна поляна“ и „Ново Паничарево“, които поддържа ВиК –
Коментари Харесай

Министър Нанков: Язовирите „Ясна поляна“ и „Ново Паничарево“ се изпускат контролирано


Язовирите „ Ясна поляна “ и „ Ново Паничарево “, които поддържа ВиК – Бургас, се изпускат следено. При 450-460 м3/секунда позволен размер, изпускаме следено към 18 до 20 м3. 18% е свободният размер на бент. „ Камчия “, който също се стопанисва от сдружението. Това разяснява министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков пред публицисти в с.Черни връх. Той заяви още, че няма спиране на водоподаването. Ако не проработят помпите в селата с проблеми, има налична питейно-битова вода в границите на два дни, заяви burgasinfo.com.

В ранния следобяд бяха преодолени следствията от 4 огромни свличания на Автомагистрала „ Тракия “, образували се в резултат на изобилните превалявания, като главното срутване беше в сектора към 330-331 км.

Припомняме, че затворен остава секторът от републиканския път Братово през Полски извор. Отворихме сектора Долно Езерово-Братово. На пътното платно в сектор по пътя Бургас – Средец в границите на 400 метра има земни и водни маси. От няколко часа там сме основали организация на придвижване еднопосочно единствено в едното платно, уточни министър Нанков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР