Язовири стоят празни, защото ремонтът им сега приключва. Това каза

...
Язовири стоят празни, защото ремонтът им сега приключва. Това каза
Коментари Харесай

ГЕРБ отговори на министъра - язовирите били празни, защото са ремонтирани

Язовири стоят празни, тъй като ремонтът им в този момент завършва. Това сподели на брифинг някогашният министър на стопанската система Лъчезар Борисов в брифинг.
Припомняме, че малко по-рано през днешния ден служебният стопански министър Кирил Петков сподели, че при инспекция на три от 10-те изцяло приключени язовира са открити идентични разноски, които са надлежно два и пет пъти над пазарните цени. В същото време тези язовири били.
" Тези язовири не са били изпускани. Току-що завършва техният ремонт, те са били изпуснати при ремонта и по тази причина са в такова положение на фотосите ", отговори от своя страна.
Той добави още, че оборудванията са в цялостна редовност.

 ГЕРБ упрекнаха служебното държавно управление, че е източило язовир ГЕРБ упрекнаха служебното държавно управление, че е източило язовир
За следващ ден опровергаваме откровена неистина на служебното държавно управление, трансформирало се в избирателен щаб на кандидат-президента Румен Ра...
Борисов разяснява още, че язовирите за ремонт в страната общо са 416. " Тези, които Кирил Петков дефинира като неработещи са ремонтирани – и стените, и оборудванията са в изрядно положение ", сподели той.
Относно повишените пазарни цени, Борисов разяснява, че изнесената цифра за цената на бетона не включвала труда, превозването и цялостното осъществяване на плановете. Той сподели и фактура, в която написа, че са платени 90 и 95 лв. за два типа бетон на пространствен метър. „ Явно сътрудниците употребяват общата сума “, добави Борисов.
По думите на някогашния стопански министър сега се следи развой на " изчегъртване " в страната: " Силно съм обезпокоен за икономическата среда в България ".
Още:  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР