Язовир край Пловдив бе пуснат на публична продан от частен

...
Язовир край Пловдив бе пуснат на публична продан от частен
Коментари Харесай

Тя е на 21, а той на 66, какво ще кажете за тази любов? Когато се запознават тя е едва на 14

Язовир край Пловдив бе пуснат на обществена обмен от частен правосъден реализатор поради задължения на компанията, притежател на водоема. ЧСИ Петя Николова е оповестила, че от 19 август до 19 септември ще се организира обществена обмен на язовир Точиларци, който се намира в община Съединение. Водоемът от 176 дка се продава, като начална цена, от която ще стартира наддаването е 429 840 лв., съставляващ 80% от оценката на недвижимия парцел.

Повече от любопитни са притежателите на въпросния язовир.

Имотът е в писан в активите на компанията „ Топ Бългериън Фишърс 681 ” ООД. Съдружници в компанията са Николай Костов и Верджиния Джебян, които имат по 50 % от акциите, написа TrafficNews.

Двамата нашумяха с любовта един към различен, макар голямата им разлика в годините. Когато се срещат, тя е едвам на 14 години, а той – на 59. След като скандализираха обществото с връзката си, младата Верджиния даже роди две деца на Николай. В момента младата майка е на 21 години, а предприемачът на 66.

За сметка на триумфите в персоналния им живот и основаването на семейство, нещата в бизнес делата, явно не вървят. Продажбата на язовира е поради заем от 567 хиляди лв., който е спрян да бъде обслужван.

Освен язовира в продажбата са включен и няколко постройки към него – икономически и жилищна част.

В  началото на 2018-а година е било входирано и капиталово желание за язовира. Тогава компанията е била със остарялото си название – „ Ка Енд Ен Фишърс “ ООД. Предложението е било  за създаване и съоръжение на садкова апаратура и плаващи понтони къщи за посетители. До неговата реализация обаче по този начин и не се е стигнало, а резултатът е, че ЧСИ към този момент продава водоема. Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР