ЯЗКО Френските политици разкритикуваха Великобритания като магнит за мигрантите заради

...
ЯЗКО Френските политици разкритикуваха Великобритания като магнит за мигрантите заради
Коментари Харесай

Висши френски политици критикуват Обединеното кралство, че е твърде меко към търсещите убежище заради безплатните хотелски стаи и възможностите за работа

ЯЗКО Френските политици разкритикуваха Англия като магнит за мигрантите поради безплатните хотелски стаи и опциите за работа.

Видеогледани общественици от другата страна на Канала споделят, че Обединеното кралство е прекомерно меко към търсещите леговище.

Вчера стана ясно, че близо 16 000 са получили правото да поемат работа тук в региона на грижите, строителството и селското стопанство.

На търсещите леговище е позволено да работят във Англия в специалности със сериозен дефицит на служащи и да получават 80 % от междинната заплата.

Около 19 231 аплайваха за разрешителни за работа през 2022 година, а 15 706 претенденти бяха утвърдени от Министерството на вътрешните работи.

Твърди се, че хиляди други работят с пари на ръка, без да се отхвърлят от компенсации.

А френски високопоставени общественици споделиха пред The ​​Sun в неделя, че мигрантите се възползват от Обединеното кралство, както и че унищожават крайбрежните градове в Север...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР