Яйцата са един от онези продукти, които е препоръчително всеки

...
Яйцата са един от онези продукти, които е препоръчително всеки
Коментари Харесай

Малко вода към омлета и резултатът е неповторим

Яйцата са един от тези артикули, които е целесъобразно всеки да употребява. Те са скъп източник на редица потребни субстанции, от които организмът ни се нуждае. Да не приказваме, че са богати и на протеини.

Не всеки обича да похапва варени или бъркани яйца. Омлетът, сякаш наподобява много по-примамливо, стига да знаем по какъв начин да си го приготвим. Понякога ни се получава, различен път не. Чудим се къде бъркаме и какво забравяме да прибавим в случай, че тази вкусотия се нуждае единствено от няколко продукта.

Какво да прибавим, в случай че желаеме да се получи съвършеният омлет?

Ако сте привикнали към омлета да прибавяте малко късче масло, запомнете, че му липсва още нещо. Става въпрос за онази течност, която всеки от нас приема всекидневно. Само няколко капки вода са изцяло задоволителни, с цел да реализираме неповторимата сочност на съвършения омлет.

След като сте разрушили яйцата е време да добавите подправките по ваш усет. Може да поръсите с щипка черен пипер и сол. Сложете тигана на котлона да се загрява и на дъното му поставете малко парче масло, тъй че яйчената примес да не залепне.
 10 храни, които ни карат да огледняваме по-бързо 10 храни, които ни карат да огледняваме по-бързо
Смятате, че ще заситите глада си, хапвайки нещо небрежно, само че след час сте по-гладни от преди. Защо това е по този начин? – Защото някои хра...

Когато белтъкът стартира да се запича, капнете няколко капки вода, без да прекалявате. Можете да сте сигурни, че омлетът никога не ще прегори, а усетът му ще е доста по-фин и гальовен.

Опитайте още в този момент и ще се изненадате от крайния резултат. Ще зарадвате безпределно доста фамилията си и най-много тези от тях, които са последователи на здравословното ястие.

Това е дребният трик за реализиране на необикновено апетитен и вкусен омлет!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР