Яйца и домати полетяха към сградата на Министерски съвет в

...
Яйца и домати полетяха към сградата на Министерски съвет в
Коментари Харесай

Яйца и домати и по Министерски съвет


Яйца и домати полетяха към постройката на Министерски съвет в 31-я ден на митинг а в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Жена с вувузел стартира да танцува сама хоро измежду разрушените яйца и домати. Полицията се опита да я в профил, само че не съумя и тя продължи митинг ното си хоро.

Дъждът не спря митинг иращите – те са тук със флагове, вувузели, свирки и чадъри. По време на бурята дърво се пречупи от мощния вятър на площада пред президентството. Няма потърпевши, а екип на спешното звено на Столична община в профил падналия клон от жълтите павета.

Един от неофициалните водачи на митинг а – Арман Бабикян за следващ път сподели, че са подслушвани от властта. Като доказателство уточни, че по-рано през днешния ден е разговарял с другите двама членове на „ отровното трио ” за опцията по-рано през днешния ден митинг иращи да затворят автомагистрала „ Марица ” към Турция.

След този диалог, който „ не е подслушван ”, се вижда нараснала централизация на служители на реда по автомагистралата, съобщи Бабикян.

В страницата си във Facebook „ отровното трио ” е предложило на водачите на коли да не подхващат пътувания към Турция.

Протестиращите се реалокираха на Орлов мост, който е именуван от тях Орлов град. Скандират „ Оставка “, разпънаха и нова палатка.

Има и кофа на творчеството, на която написа „ Бойко Off “, има фотоси от едната страна  на кофата на мъжа, нападнал журналистката Полина Паунова по време на събитието на ГЕРБ, от другата страна на кофата са двамата пиари на ГЕРБ Севдалина Арнаудова и Никола Николов. „ Ние оставаме в България, емигрирайте вие. Оставка! “ – гласи надпис, който е закачен на стойка за колела. Протестиращи са укрепили своя палатков лагер с контейнери.

От нощес на трите основни кръстовища са издигнати палаткови лагери, а придвижването е блокирано от пейки, палети и контейнери за отпадък. Протестиращите още веднъж упорстват за оставката на държавното управление и на основния прокурор.

По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че блокадите още веднъж ще бъдат отстранени. Отговорността ще се носи от нарушителите на закона. Законът е един за всички. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Георги Хаджиев. Той акцентира, че за униформените това не е война, както е за митинг иращите и няма да разрешат митинг иращите да окървавят демонстрацията.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР