Явяването на Иван Ангелов - Пилето, собственик на Градус е

...
Явяването на Иван Ангелов - Пилето, собственик на Градус е
Коментари Харесай

PR на градуса са виден опозиционер и зам.-шефът на БАПРА

Явяването на Иван Ангелов - Пилето, притежател на Градус е най-големият имиджов неуспех на века освен за него, за бизнеса му, само че нанесе съществени вреди и на този кабинет, единомислещи са експертите по всеобщи връзки, написа 19 минути. Кои са създателите на пиара му? Зад стои една организация от времената на злощастното ИПО - стартиране на акции, което той не отхвърли, че е станало след изкуствено помпане на оборот, както твърдеше някогашният му на Мая Манолова. Това пък е довело до източване на пенсионните фондове, закупили акциите, а оттова на спестяванията на всички българи, родени в последните 61 години. Справка с адвокати приказва, че при потвърдена виновност наказването по Наказателен кодекс е от 8 до 10 години затвор.

Агенцията е Параграф 42 и измежду другите й клиенти, които могат да бъдат видени на нейната страница, са Билла, ИКЕА, H&M, само че и компании на български олигарси като Захарни фабрики, които от Гриша Ганчев минаха към търновския необут Петър Христов, чието неразкрито ликвидиране измежду бял ден до мола на бул. България - по държавното трасе, в София на 8 януари 2018 година беше едно от най-гръмките закононарушения при Борисов 3. В листата е и Димитър Маджаров - също продава месо като Градуса, само че и мляко и млечни артикули. В екипа отпред проличава Радослав Бимбалов - прочут със своите иронични писма до Бойко Борисов още от времената на митингите преди съвсем година. Но пиарът в челната тройка на организацията е зам.-председателят на БАПРА Александър Христов, прочут с фейсбук формулиране на закони на връзките с обществеността. Може да звучи иронично, само че е реалност - и позицията, и претенцията му, като се изключи че преподава в печално известния с непосредственост до властта и заради това с уволнението на негов сътрудник УНСС. Известен е и като част от тритото ХАК - какъв брой безусловно звучи през днешния ден, с Аламанов и Киряков.

Като подигравка звучи и вписаният лозунг на организацията, част от мрежата на колоса Ketchum: "Добрият ПР работи за дълготрайни резултати ". Ако са нещо като 8 - 10 година присъда, това е по-скоро междинен период, обаче 10% спад на акциите на Градус единствено за ден и разгласен протест на всичките му артикули, в това число олиото Бисер, виновността Angel, Stallion, Cattleya, които превзеха и така нататък

Иван Ангелов - Пилето, именуван още Градуса, призна също, че е "продал с облага " дарените от ОАЕ на Българския червен кръст фурми, вместо предстоящите от нас маски. И показа в добавка, че министър председателят подсигурил за него и му помагал, когато имал проблеми с чужденци.

С подобен пиар, резултатът в действителност няма по какъв начин да не бъде дълготраен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР