Явяваме се заедно на изборите, защото заедно сме по-силни. Нашата

...
Явяваме се заедно на изборите, защото заедно сме по-силни. Нашата
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нашата общност очаква да бъдем представени от една коалиция, заедно сме по-силни

Явяваме се дружно на изборите, тъй като дружно сме по-силни. Нашата общественост чака да бъдем показани от една коалиция, която да съобщи, че бъдещето на България зависи от нея. Имаме политически проект по какъв начин да излезем от рецесията. Вече декларирахме концепцията за равноотдалечен от партиите държавник, правист или икономист, който да даде това ново начало. Това сподели съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

„ Коалицията ПП-ДБ е монолитна и многообразна ", уточни съпредседателят на „ Демократична България " Атанас Атанасов. „ Ние заставаме пред българските гласоподаватели и желаеме мандат за основаване на постоянна власт, с цел да се пресече тази политическа рецесия ", добави той. И акцентира, че са в развой на актуализиране на програмата.

Божидар Божанов акцентира, че без доверието на гласоподавателите, няма по какъв начин да вземат решение проблемите. " Принципите ще бъдат ориентирани към това да притеглим оптимално доста много гласове ", сподели той.

И Божанов, и Петков, и Атанасов не пожелаха да отговорят съответно по какъв начин ще се редят листите за идния избор, което е един от главните проблеми в обединението.

Божанов изясни, че " всяка една от партиите ще приложи тези правила към своите претенденти ", като самият той счита, че ще имат добър резултат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР