Явяваме се обединени на изборите на 2 април, за да

...
Явяваме се обединени на изборите на 2 април, за да
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: ПП-ДБ ще бъде на първо място

Явяваме се обединени на изборите на 2 април, с цел да ги спечелим. „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с номер 12 ще бъдат преди всичко в изборната вечер и това е победа не за нас, а за една нова, съвременна България.

Това сподели пред публицисти Надежда Йорданова от коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “, откакто жребият на ЦИК дефинира групировката да се яви под номер 12 в бюлетината, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ България заслужава да бъде европейска страна и има по какъв начин това да бъде реализирано с верните стъпки в вярната посока. Ние ще приказваме и ще отстояваме една България, в която има правдивост, към този момент сме влезнали в еврозоната, в Шенген, имаме осъвременена войска и реформирана прокуратура “, съобщи Йорданова.

По думите ѝ ПП-ДБ е формирана от обединени експерти, които знаят и могат да постановат и оферират правилните решения дружно с цялото общество. „ Институциите би трябвало да се реформират, по-късно личностите “, заключи тя./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР