Явор Дачков Снимка: БТВЯвор Дачков, фейсбукНикой не е казвал, че

...
Явор Дачков Снимка: БТВЯвор Дачков, фейсбукНикой не е казвал, че
Коментари Харесай

Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме

 Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

Никой не е казвал, че има среща сред Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров. Смешно е Кирил Петков да отхвърля изказване, което не съществува. Има среща сред бащата на Кирил Петков – Петко, Бойко Борисов и Алексей Петров в централата на ГЕРБ.

Другите срещи в манастира са сред Борисов и Кирил Петков и Асен Василев. Проблемът при тях е, че са направени преди всякакво парламентарно доближаване на двата лагера – още до момента в който в Народното събрание си викаха „ мафия “ и без знанието и единодушието на управленията и членовете на ПП-ДБ. Напълно непрозрачно и недемократично, тъй като на тези срещи е контрактувано всичко, което след това ни се показа като „ сглобка “.

Кирил Петков се прави на ударен, само че ние не сме.

Между другото – приказва с възторг за обучение на неосъществим български език, с което способства за общата му деградация. Той и Цветан Цветанов би трябвало да получат академична премия за безвъзвратен принос към унищожаването на българския език. И да се наредят в дългата редица на полуграмотни и нечленоразделни звезди, които станаха доктори на хонорис каузата…..

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР