Явор Дачков, който беше един от най-видните апалогети на Иван

...
Явор Дачков, който беше един от най-видните апалогети на Иван
Коментари Харесай

Явор Дачков нападна Командира: Костов е ограничен човек, ние си го измислихме!

Явор Дачков, който беше един от най-видните апалогети на Иван Костов по време на неговото ръководство и съосновател на партията му ДСБ, от дълго време се е дистанцирал от Командира. Днес Дачков разгласява изострен коментар против Костов след

Lupa.bg препечатва текста на Явор Дачков без редакторска интервенция. Заглавията са на уеб страницата.



Явор Дачков

Ще го кажа като някогашен костовист и от първа ръка - Иван Костов не е изключително интелигентен човек. Нашите показа за него се разминаваха тъкмо толкоз с действителността, колкото днешните нелепости на умнокрасивите за Крим.

Ние си измисляхме Костов, който не съществува. Той е стеснен човек, който се движи по банални опорки, няма дълбочина, с цел да направи разбор, нито характерна подготвеност. Наскоро мой прочут и доста добър финансист ми сподели, че мълчалив от нелепостите за финанси и стопанска система, които чул от Иван, който дотогава не познавал, само че доста уважавал.

Костов е политикът, който получи най-голямо доверие по време на прехода, имаше цялата власт в страната - изпълнителна власт, парламент, основен прокурор, шефове на Върховен административен съд и Върховен касационен съд, огромните градове и така нататък и ги пропиля точно тъй като не е образован, а е просто самовлюбен. Накрая опря до това да желае по 10 000 лв. от всяко министерство в кабинета на " Борисов 1 ", с цел да се абонират за неговия месечен бюлетин от лабораторията за проучване на риска в Нов български университет - няколко страници с цялостни нелепости.

Сега се втурнал да пропагандира за Българска комунистическа партия и Държавна сигурност по едно и също време с антикомунистически възторг и неуместната обосновка, че Путин ще нахлуе в София, в случай че Ваня Григорова завоюва изборите. Ами това не е и на кръчмарско равнище. Това е цялостно лумпенизиране на съзнанието. Не може някогашен министър председател да приказва такива глупотевини с присвити устнички като уязвена свекърва.

Костов е тотал вреда, а моите показа за костовизма, който защитавах, нямаха нищо общо с него. Мъж под чехъл от Драгалевци и макиавелист. Просто шок!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР