Явор Божанков офицално вече е независим депутат. Той е освободен

...
Явор Божанков офицално вече е независим депутат. Той е освободен
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Явор Божанков е независим депутат

Явор Божанков офицално към този момент е самостоятелен народен представител. Той е освободен и от поста парламентарен секретар на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Също по този начин той към този момент не е член на парламентарната Комисия по конституционни въпроси и на Комисията по околната среда и водите. Новината заяви ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов.

На изключителното съвещание на Народно събрание Рашидов съобщи, че на 9 декември парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " е взела единомислещо решение за изключването на Явор Божанков. Затова той губи и участието си в парламентарните комисии.

Припомняме, че Божакнов е изключен от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " поради изявлението му, съпроводено с гласоподаване, в поддръжка на даване на военна помощ за Украйна, макар решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Общото заседание на парламентарната група да се гласоподава " срещу ".

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " прикани Божанков да напусне и Народното събрание, само че в неделя той съобщи, че остава като самостоятелен депутат в Народното събрание и няма да напуща Народно събрание. През уикенда Божанков си татуира на рамото черна овца с папийонка, каквато самият той носи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР