Явор Бахаров пак е в Банско. В началото на февруари

...
Явор Бахаров пак е в Банско. В началото на февруари
Коментари Харесай

Явор Бахаров пак е в Банско, където бе хванат да кара пиян и друсан

Явор Бахаров отново е в Банско. В началото на февруари ще се навършат 2 години, откогато бе хванат да кара пийнал и дрогиран в зимния курорт. Явно артистът не свързва споменът за този призрачен сън непосредствено с града, тъй като в понеделник се снима усмихнат и удовлетворен на ски на връх Тодорка, писа Уикенд.

Малкият брат Бахаров се отдаде на зимна почивка дни откакто съкруши с изявление в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Актьорът съзря виновност в страната за многото пияни водачи у нас. Изненадващо, само че таман Явор, който имаше щастието в края на юни Благоевградският областен съд да промени ефикасната присъда на Районен съд – Разлог в условна, счита, че страната не прави задоволително, с цел да ограничи нарушаванията. „ Горе-долу се оказва, че 10 000 индивида на година са хванати с алкохол и аз, Андре и други сме едни, които са по-известни. И по този начин излизаме на повърхността, само че това е сериозен проблем ”, счита Бахаров.

Основният проблем, склонен е той, е че хората се качат в колите си пияни. „ Но страната би трябвало да направи по този начин, че да ограничи тези хора или да ги заплаши по този начин, че да знаят, че като се качат, че могат да изгубят доста ”, съобщи Явор, с което провокира вълна от отвращение. „ Личен катаджия ли да му зачислят или пък да му дадат дрегер?! ”, разясняват възутените му сътрудници. И водещият Николаос Цитиридис като че изглеждаше сюрпризиран, тъй като незабавно установи, че артистът май не се е чувствал задоволително застрашен. Явор призна, че се среща с психолог, който му е назначен от страната - контрольор Атанасова.

След редицата тествания, Бахаров въпреки всичко изживява напредък в кариерата. Не било правилно, че бил изпъден от Театър на българската войска поради дрога и алкохол. От 10 години работи в този спектакъл и се кълне, че не е паднало нито едно зрелище поради него. „ Винаги съм си вършел работата съзнателно и от 10 години играя едно зрелище, примерно „ Железният светилник ”, съобщи Явор. Продължава да играе в театъра, изявява се и в постановката „ Отчаяни съпрузи ”, продуцирана от брат му Захари, и чака с неспокойствие премиерата на втори сезон на сериала „ Съни бийч ”.

Защо непрекъснато се облизва?

Защо Явор Бахаров непрекъснато се облизва?, този въпрос се задава в интернет при всяка негова изява. Да не се изреждат догатките, които се въртят в обществените мрежи, само че на доста хора се видя необичайно, че в границите на няколко минути, колкото бе гостуването му в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, Явор непрестанно приплъзваше език по устните си. На някои артистът се видя и жаден, други пък обърнаха внимание на замечтания му взор. Що се отнася до облизването, не за първи път Явор прави усещане с него, което подхранва любознанието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР