Явор Бахаров няма да бъде изправен пред съда заради ареста

...
Явор Бахаров няма да бъде изправен пред съда заради ареста
Коментари Харесай

Рецидивистът Явор Бахаров пак отърва затвора

Явор Бахаров няма да бъде изправен пред съда поради ареста му с марихуана, състоял се при започване на месец декември в центъра на София, написа " Ретро ".

Къдрокосият артист беше арестуван от патрулен полицейски екип с леката дрога на пресечката на централните софийски улици " Г.С. Раковски “ и " Аксаков “ и пренощува в килията на 4-то РПУ в София.

Месец след последния арест на Явор Бахаров обаче от Софийска районна прокуратура са решили, че казусът е незначителен и не си заслужава страната да отделя запас, с цел да го изправи пред съда.

Подобно развиване на обстановката пророкува още при задържането на Бахаров неговият юрист Денислав Асенов, съгласно който клиентът му е арестуван безпричинно за период от 24 часа в полицията единствено тъй като е прочут. Очаква се на известния артист да бъде наложена административна санкция сред 500 и 1000 лв. и предизвестие, че ще бъде даден на съда при последващо сходно проявяване.

Ченгетата спрели Бахаров, защото по време на обход по " Г.С. Раковски “ видели по какъв начин пуши цигара, от която се носела мощна миризма на марихуана. Бахаров обаче съумял да хвърли свитъка с коноп в улична шахта преди да бъде арестуван, заради което няма по какъв начин да бъде потвърдено, че 37-годишният артист се е дрогирал на обществено място – нещо, поради което можеше да бъде изправен пред съда.

Пред околните си Явор Бахаров от много време е споделял, че пуши трева, тъй като борел напрежението и високото кръвно с нея. Още преди години, когато не можел да заспи и имал депресивно разстройство, лекари му предложили упойващия резултат на марихуаната. Малцина обаче имат вяра, че доктор е кадърен да даде подобен съвет на собствен пациент и позволяват, че дребният брат на Захари Бахаров си е измислил комфортно опрощение за порока си. Лекари нормално предлагат приложимост на марихуана на пациенти, заболели от рак, с цел да облекчат страданията им.

Дрогата не за първи път основава неприятности на другояче надарения Явор. На 8 декември 2020 година той беше закопчан в Банско, до момента в който дрифти автомобила си по заснежените улици. Тогава инспекция с дрегера откри наличие на алкохол и опиати у артиста – 1,42 промила алкохол и следи от приложимост на кокаин и марихуана. Бахаров обаче учудващо се отърва без ефикасна неоправдателна присъда, която беше сменена с условна с 4-годишен изпитателен период. През 2016 година артистът също беше задържан с дрога и алкохол в кръвта си от полицията в Созопол, като и тогава получи условна присъда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР