Явор Бахаров и Рая Пеева нямат никакво намерение да се

...
Явор Бахаров и Рая Пеева нямат никакво намерение да се
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая Пеева нямат никакво намерение да се женят

Явор Бахаров и Рая Пеева нямат никакво желание да се женят. Актьорската двойка е дружно близо от осем години. Живеят под един покрив в центъра на София, само че не считат да се вричат публично пред Бог, издават на вестника близки до неприятното момче на родното кино и чаровната русокоска.

Братът на Захари Бахаров и някогашната водеща в " Преди обед " считали брака за отживялост и демоде. Родителите на актьорите също не упорствали децата им да се бракосъчетаят. За тях най-важното било да са щастливи и да си оказват помощ.

Явор от дълго време навивал половинката си да си имат правоприемник. Рая обаче желала да се развие още в специалността. И чак по-късно да мисли за по-голямо семейство.

" На мен въпреки всичко още ми е малко рано ", сподели в едно от редките си изявленията Пеева преди повече от година. И добави: " Първо кариерата, след това памперсите ".

В същото време Бахаров и Рая прекараха първите дни от новата година в Барселона. Двойката лети за Испания малко след настъпването на 2024 година и прекарва в столицата на Каталуния първия за годината уикенд.

Актьорите обикалят денем галерии. Следобедите прекарват на морския бряг, където гледат обичаното си синьо море, а вечер се отдават на изискани заведения за хранене, похвали се в обществената мрежа русокоската Пеева.

Съвсем скоро Явор още веднъж ще изгрее на дребния екран, осведоми " България Днес ". Третият сезон на " Съни бийч " започва при започване на пролетта. Бахаров има основна роля в комедията на Би Ти Ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР