Явор Бахаров е нов човек - спря забранените вещества и

...
Явор Бахаров е нов човек - спря забранените вещества и
Коментари Харесай

Гаджето го преобрази: Явор Бахаров спря забранените субстанции заради Рая Пеева! Вече не налита на бой и не псува

Явор Бахаров е нов човек - спря неразрешените субстанции и понижи пиенето, научи HotArena.

Причината за преобразяването на актьора-бунтар се крие в сантименталното му въодушевление по чаровната колежка Рая Пеева . Двамата станаха гаджета през лятото на предходната година и от този момент са неразделни, писа „ Таблоид “.

Няколко месеца артистите криеха връзката си, само че в последна сметка признаха обществено, че са двойка. На миналия Свети Валентин Явор и Рая се похвалиха с любовно фото – усмихнати се гледат влюбено посред зелена ливада. 

Бившият брат и младата актриса се срещнали около общи другари. Именно любовта на Бахаров към Пеева, която сполучливо се преобрази в ролята на Леа Иванова във кино лентата „ Пеещите обувки ”, безусловно е трансформирала на 180 градуса непокорния мачо. 

Освен че се е отказал от обичаната марихуана , поради която се забърка в няколко обществени абсурда и която даже му обезпечи малко престояване в ареста, Бахаров към този момент се въздържа даже от нецензурни изрази

Само допреди година звездата от „ Стъклен дом ” размахваше без срам междинен пръст на всеки, който не бе склонен с мнението му. От тогавашния бунтовник към този момент съвсем нищо не е останало, настояват познати на по-малкия от братята Бахарови. 

Е, Явор няма по какъв начин да стане добродушен като светец, само че най-малко към този момент не скача за най-малкото нещо и не псува наляво и надясно ”, радват се на преобразяването му негови сътрудници. Те са уверени, че смяната напълно се дължи на връзката му с Рая. 

32-годишният Явор към този момент не залита толкоз и по чашката, а заслугата още веднъж е на 28-годишната му възлюбена . Освен това в последно време Бахаров може да се похвали с повече задължения в театъра, което също е мотив да ограничи срещите си с пороци като алкохола и кокаина. 

Факт е, че през последните месеци артистът има много по-свежарски тип и е по-усмихнат отпреди .

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР