Явно въпросът за истинския мъж – как да го разпознаем

...
Явно въпросът за истинския мъж – как да го разпознаем
Коментари Харесай

Истинският мъж е умрелият. Дали?

Явно въпросът за същинския мъж – по какъв начин да го разпознаем и кои са качествата, които го трансформират в подобен, е въпрос, който вълнува и не остава безучастен никого, изключително пък в случай че става дума за жена. А една задоволително уважаваща себе си, смела, проницателна и интелигентна представителка на нежния пол доста добре знае, че принцове на бял кон няма и че такива, на които можеш да се довериш и да посветиш огромна част от живота си, мъчно се срещат. Не че ги няма. Има ги... и още по какъв начин! Трудното обаче е да попаднеш още от първия път на тях. Защото с изключение на усет, качества, добра вътрешен глас и прочут разсъдък се желае и опит. Дори и последното да го имаш обаче, най-вече е необходим шанс.

Съгласни сме, че да дадеш тъкмо определение на същинския мъж не е чак толкоз елементарно, колкото на пръв взор наподобява. В най-общи линии се твърди, че дамите желаят простички неща и най-много отношение. Сигурно е обаче, че дамите несъмнено обичат мъже, които им обръщат внимание. Които се интересуват от тях и ги почитат. Истината е, че дамите обичат да бъдат и забелязвани, ухажвани. Няма нищо по-отблъскващо за една жена от мъж, който я подценява – без значение дали става въпрос за обичан, другар или сътрудник. Жената желае внимание. Дали ще бъде в градския превоз или в магазина, един мъж, който един път е отстъпил мястото си на дамата до него, или се е навел да ѝ подаде изпуснатата от нея на земята покупка, в нейните очи той вечно се трансформира в „ същинския “.

И тъй като скорошната ни публикация във връзка Световния ден на същинския мъж - „ 24 характерности на същинския мъж “, разбуни духовете на нашите читатели и читателки по въпроса, впечатлени и очаровани от мненията на едни, шокирани или сюрпризирани от разсъжденията на други, най-остроумните, забавни и занимателни от тях, ние бързаме да ви ги споделим.

И по този начин... Какво е същински мъж и има ли той почва у нас?

„ Е, ясно - НЯМА същински мъже! “, подема диалога по тематиката Irina Ta...

„ Познавам! “, обажда се опитната Ми. Сис...

„ Истинският мъж е умрелият “, отсича безкомпромисно Дамбулова.

„ 25 - Прави страховит секс “, вметва с остроумен размах в листата ни с качества неизвестен консуматор...

„ Може и да има такива, само че са малко по нашите ширини. Тук се възприема, че в случай че мъжът е деликатен, добре учтив и любящ, значи нещо е мръднал. Един тип се унижава по този метод и наподобява слаб в очите на другите " мачовци ", Динковци или Байганьовци и преди всичко търси тяхното утвърждение. Да не приказваме, че незабавно пред тях бърза да се похвали, че е топнал? Без даже да се охарчи. Но да, да кажем, че има и мааалки изключения “, с изчерпателен жанр в полемиката се включва Rada Ostoich

“С наслада бих отделил време (не усилия) да разясня всеки ред, само че към този момент няма да е коментар. Ако бяхте добавили, че е принц на бял кон и сбъдва всички фантазии (+ полови фантазии) щяхте да сте " компле ", поучително се намесва ядосаният господин с прякор Ivaylo Petrov Todorov.

“А " същинската " жена...? Смешно е! Всичко е двустранен развой. Няма " същински ", има съвършен сътрудник за теб... " Принц на бял кон... ", " Принцеса от приказките... "???. - Въпрос на позиция! ”, метафизичен обобщава Teodora Vasileva.

“Има и такива мъже ;) Заобиколена съм с чудесни фамилии и пребивавам с човек, който държи на фамилията си? ”, отбелязва с оптимизъм Ели Димитрова.

„ Накарай една жена да ти опише идеалния мъж, и тя ще ти опише друга жена. Горният текст го удостоверява “, със самочувствието на популярен ценител на женската психика заключава четец с прякор dragonfly. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР