Явно в живота на фолк звездата Преслава не всичко е

...
Явно в живота на фолк звездата Преслава не всичко е
Коментари Харесай

Гръм в рая! Павел унижи жестоко Преслава в столично заведение

Явно в живота на фолк звездата Преслава не всичко е 101 рози, каквито тя получи за 8-март от обичания си Павел. Често се постанова фолк фурията да бърше сълзи поради тежкия темперамент на новата си възлюбена, който клюкарите спрягат татко на детето й, написа ХотАрена.

Според очевидци, Преслава е била подложена на нечувано оскърбление в прочут столичен ресторант от гаджето си. Докато вечеряли умерено, Павел избухнал и на всеослушание почнал да наскърбява дамата си. Петя се пробвала да го успокои, само че с това още повече го вбесила. Последвали хули и викове, почтени за алена точка и знак 18+. Певицата се тормозила извънредно от посетителките в ресторанта, които с наяве любознание следили звездния скандал.

Сълзите на певицата не трогнали ядосания мачо, а тя очевидно унищожена не смеела да вдигне глава. „ Двамата си потеглиха след към 20 минути. Преслава едвам се държеше на краката си подпирайки се в Павел, рухнала от позора “, споделя покъртен от случката свидетел.

Въпреки трагичните мигове Преслава няма желание да се отхвърля от любовта си. Певицата скоро показа, че най-накрая е намерила заслужен мъж в лицето на Павел. Според близки, за нея той е последният трен, тъй като годините минават, а биологичният й часовник трака и е време да роди най-малко едно дете.

Само преди ден добричлийката се похвали с голям букет рози, които съгласно поверието са знак на мощна и изпепеляваща обич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР