Явно в българския футбол е дошло време разделно. След като

...
Явно в българския футбол е дошло време разделно. След като
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Феновете на ЦСКА блокират Орлов мост!

Явно в българския футбол е пристигнало " време разделно ". След като родните последователи се сплотиха и подеха заедно акцията против БФС, огласяйки с " Оставка! " стадионите из страната в последния кръг, стана ясно, че това ще продължи, а всичко това ще премине в всеобщ митинг преди европейската подготовка с Унгария на 16 ноември, както към този момент ви осведоми Lupa.bg. Е, този петък се задава още един блокаж на централната част на София - " Орлов мост ". Феновете на ЦСКА излизат на митинг и ще затворят емблематичното кръстовище.

Това ще стане в петък, 27 октомври, преди домакинския дуел на армейците против Арда. Срещата е от 16:30 часа в последния работен ден от седмицата.

Причина за митинга е казусът с реконструкцията на стадион " Българска войска ". Това стана ясно през днешния ден, когато от Борисовата градина оповестиха, че влизането в действие на разрешителното се отсрочва заради тъжба. Естествено, тя е пусната още веднъж от " професионалния жалбоподател " Николай Веселинов - някогашен зам.-кмет на регион " Красно село ".

Все повече из другите групи на армейската общественост в обществените мрежи се тиражира новината, че в петък ще бъдат подхванати дейности и нещата няма да бъдат оставени по този начин. И това два дни преди локалните избори.

Бившият административен шеф на ЦСКА - Милко Георгиев, който постоянно е доста деен, когато става дума за правдивост и обичания на милиони българи клуб, показа своето мнение и разкри за желанията на последователите.

" Сега ще си проличи ставаме ли за нещо! Доколкото разбрах, обмисля се блокиране на кръстовището на " Орлов мост " в петък. Да, преди мач е ясно, че ще бъдем доста, само че да забележим по-късно. Тази борба си е наша и единствено ние можем да я спечелим. Стари, млади - всички на кротичък митинг, тъй като онази пачавра единствено чака нещо да му се случи (не, че не го заслужава)! ", написа Георгиев в профила си във Facebook.

В същото време почитателите на алените зададоха три въпроса към " професионалния жалбоподател ". Те питат Николай Веселинов в обществените мрежи:

" 1. В качеството си на заместник-кмет на регион " Красно село ", употребявал ли е служебното си състояние с цел да пригоди помещение, в което да е обитавал (в това число да е спал, да се е хранил)? Ползвал ли е персонални електроуреди и други устройства, от които са се оплаквали чиновници в общината? Възползвал ли се е от служебния ток и вода?

2. Като заместник-кмет на регион " Красно село " налагал ли е персоналните си визии за храненето през обществената стратегия за " Топъл обяд ", с цел да прокарва веганските си убеждения, като е отказвал да бъде включвано месо за нуждаещите се, за сметка на други артикули?

3. Издавал ли е противозаконни заповеди за уволняване на останалите заместник-кметове в деня, когато Столичният общински съвет е прекратил пълномощията на кмета на регион " Красно село "? Поставил ли е общинския съвет в правно-патова обстановка, откакто непозволено се е възползвал от вътрешна заповед за заменяне (в случай на неявяване на кмета)? ".



Наскоро скандалният Веселинов беше уловен от последовател на ЦСКА, който на улицата му е задал няколко въпроса, снимани с телефон.

Ситуацията се развива пред статуята на София, на която Веселинов опита да върже очите.

" Аз също желая да има стадион, но повече желая да има правда. Кое е противозаконното, съм го написал в интернет и всеки може да го прочете. Всеки жител на страната, която е демократична страна, има право на избрани цивилен права. Аз не се отхвърлям от своите цивилен права. Ваша интерпретация е, че пущам тъжби, които нямат смисъл. Вие правете това, което съгласно Вас има смисъл. Сега ме снимате. Истината е, че това е безсмислено. Някой да Ви пречи? Не Ви пречи... ", споделя накратко Веселинов.
ТЕМА преди 4 часа 1350 преди 6 дни 2064 преди 20 дни 2141
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР