Явно управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се

...
Явно управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се
Коментари Харесай

Радев: Няма значение какво говори ;Денков, важно е какво вършат бащата на Петков, Борисов и Пеевски

" Явно ръководещата коалиция не чува хората. Цените порастват, свадите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически Министерство на вътрешните работи и службите, с цел да се окопаят във властта. Това отклонява страната ни от демократичния път на развиване, от правилата и нормите на правене на европейска политика ", съобщи президентът пред публицисти в Неделино.

" Няма безусловно никакво значение какво приказва учен Денков. Важно е какво правят бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. ", разяснява президентът.

Все по-ясно е на всички, че страната се ръководи подмолно. На Шипка аз заявих, че 3 март е алената линия на националното самообладание и ние ще защитим историята, достолепието, бъдещето си от тези похищения с всички демократични средства и в случай че се наложи и посредством всенародно допитване ", сподели още Румен Радев.

Той добави, че почита претекстовете на Петър Тодоров за неговата оставка.

" Това е следващият заслужен експерт, заставен да напусне от ръководещите, които желаят да завладяват локалната власт посредством Министерство на вътрешните работи и да употребяват службите за тясно партийни и персонални цели ", разяснява Румен Радев.

Президентът е на посещаване в Неделино, където ще открие 22-ото издание на Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и национална ария с интернационално присъединяване. Държавният глава е придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР