Явно управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се

...
Явно управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се
Коментари Харесай

Румен Радев: Управляващите се готвят да подчинят политически МВР и службите, за да се окопаят във властта

„ Явно ръководещата коалиция не чува хората. Цените порастват, свадите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически Министерство на вътрешните работи и службите, с цел да се окопаят във властта ”. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Неделино, където откри 22-ото издание на Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и национална ария с интернационално присъединяване.

Президентът Румен Радев бе дружно със брачната половинка си Десислава Радева.

" Аз почитам претекстовете на господин Тодоров. Това е следващият заслужен експерт, заставен да напусне от ръководещите ", уточни президентът във връзка поисканата промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
" Управляващите желаят да завладяват локалната власт посредством Министерство на вътрешните работи и да употребяват службите за партийни и други персонални цели ", счита президентът.

" Няма безусловно никакво значение какво приказват ръководещите и Денков, а значимото е какво правят - бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Все по-ясно става на всички, че страната се ръководи подмолно ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР