Явно тези кризи - ковид, финансова, война, не се отразяват

...
Явно тези кризи - ковид, финансова, война, не се отразяват
Коментари Харесай

Свиленски за Дунчев: Явно кризите не се отразяват добре на психичното състояние на някои колеги

Явно тези рецесии - коронавирус, финансова, война, не се отразяват добре на психологичното положение на някои сътрудници народни представители. Няма по какъв начин балансиран човек да приказва по този начин. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.

Припомняме, че през вчерашния ден в същото предаване депутатът от най-голямата парламентарно показана партия " Продължаваме промяната " Александър Дунчев изнесе данни за скандални схеми за политически назначения в горските стопанства, обвинявайки за това земеделския министър от Българска социалистическа партия Иван Иванов, който съгласно него бил част от " задкулисието ".

Той наговори една камара нелепости, неща, които нямат нищо общо с действителността. Хубавото е, че това е негово персонално мнение, не е мнение на парламентарната група. Днес ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е разговаряла с водача на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който я е уверил, че това е персонално мнение. Това дава отговор на въпроса има ли проблем в управляващата коалиция – проблем в обединението няма, съобщи Свиленски.

Той отбрани земеделския министър с думите: " Когато тръгнеш напред против мафията, която години наред е грабила страната, ти се случват такива неща. Много компании от дървената мафия останаха изтласкани от дейностите на министър Иванов ".

Георги Свиленски загатна, че откакто дейностите на земеделския министър са засегнали ползи на мафията, най-вероятно нападките, изречени от Дунчев, са от името на мафията.

Ако има нещо, дано способените органи да си свършат работата, само че не може да се хвърлят петна върху човек, който е почнал такава активност, уточни ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Няма задкулисие, за което се приказва, няма назначения, които опонират на условията за заемането на длъжността, добави той.

Този човек (Александър Дунчев - б. ред.) е бил представител на неправителствена организация и по едно и също време е бил ръководител на организацията, която би трябвало да я управлява. Срещу него има сигнали в КПКОНПИ. И застава пред национална медия да приказва такива работи. Този депутат е сменил няколко политически сили, до момента в който попадне в Народното събрание. Незадоволени персонални упоритости никой няма да толерира нито в ръководещата коалиция, нито в Народното събрание, сподели още Георги Свиленски.

По думите му държавното управление поставя старания да озапти всички рецесии, които се появяват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР