“Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука

...
“Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука
Коментари Харесай

Министър Петков: Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука през ИТН

“Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили междина през ИТН” – това съобщи служебният министър на стопанската система Кирил Петков в ефира на bTV.

„ Явно тези хора, на които спряхме милионите, употребяват всяка междина през партиите. Явно през Има Такъв Народ са намерили междина, с цел да не разрешат по-дълго прекъсване на тези средства. “

Това сподели служебният стопански министър Кирил Петков в “Лице в лице “ по отношение на офанзивите против него.

„ Изненада ме офанзивата от Има Такъв Народ. Те сякаш бяха хора на смяната, хора на митинга, макар че по улиците не съм срещал Има Такъв Народ да стачкуват, това ме озадачи. Явно има опити да не се разреши по никакъв метод хора като нас да останат по-дългосрочно”, добави той.

Според Петков те са се успокоили, че след 2 месеца отново ще се върнат към бизнесите си.

Министър Петков: Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили междина през Има Такъв Народ
„ Казали са си, че след 2 месеца няма да ни има. Те употребяват междина през партиите и са намерили за жалост през Има Такъв Народ “, добави Петков.

„ Първите две офанзиви ги чаках, ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като ние спряхме доста средства на доста хора “, сподели още служебният министър на стопанската система.

Неговата равносметка
Петков съобщи и че се гордее с това, което е приключил. Според него служебното държавно управление е посочило какво да чакат хората от политиците. Той заключи и че където и да е погледнал, е видял проблем за месеците, в които е бил министър.

“И във ВМЗ има проблем, съвсем на всички места има проблеми. Като приказваме за язовири – това са неодушевени предмети, а зад тези думички има хора. Има човек спечелил поръчка, поставил си е в джоба от данъкоплатеца и най-вероятно е върнал едни пари към ръководещите към оня миг. Когато спряхме заемите в ББР, като споделих, че има най-вероятно съгласуваност с Пеевски и тази офанзива чаках от ДПС”, добави той./ БТВ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР