Явно съм неудобна за началниците си. Бях уволнена от работа,

...
Явно съм неудобна за началниците си. Бях уволнена от работа,
Коментари Харесай

Уволнената медицинска сестра: Аз предизвиках множество проверки в болницата, в която работех

Явно съм неуместна за началниците си. Бях уволнена от работа, тъй като провокирах голям брой инспекции в болничното заведение, в която работех. В лечебното заведение имаше доста нередности. Това сподели уволнената здравна сестра Мая Илиева в ефира на БТВ.

„ Д-р Иван Кокалов, вицепрезидент на КНСБ, ми се обади по телефона и ми сподели да си затварям огромната уста, тъй като персонално ще се погрижи да не работя повече в болничното заведение. Каза още да спра незабавно. По-късно доктор Кокалов съобщи пред премиера Борисов, че не ме познава “, показа тя.

Самият Кокалов отхвърли да е изричал сходни думи. Освен това се закани да я съди за клюка и по тази причина, че уронва името му. „ Ако имаше познанията, госпожа Илиева, щеше да знае, че нямам пълномощия да отстранявам който и да било. Аз съм я защитавал. Не е имало подобен диалог. Това са нейни измислици. Ще се наложи да го потвърди в съда. Тя заплаши мен и КНСБ посредством изявления в обществените мрежи. Организацията има управителни органи и тя трябваше да пристигна и да потърси поддръжка. Централна поддръжка на митинга на медицинските сестри няма. Г-жа Илиева прави митинг през обществените мрежи “, показа доктор Иван Кокалов във включване по телефона.

Илиева предложи с доктор Кокалов да се явят на детектор на лъжата, с цел да се откри дали лъже. Тя посочи, че той и КНСБ са разрешили на шефа на болничното заведение да я уволни.

Тя призна, че е снимала любителско клипче в миг на реанимиране на пациент, с цел да поддържа сигналите си до институциите. На въпрос дали това не е неправилно, тя съобщи, че на никое място не е посочено категорично, че е неразрешено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР