Явно някои хора губят нервите си, когато се говори за

...
Явно някои хора губят нервите си, когато се говори за
Коментари Харесай

Президентът: Някои хора си губят нервите, когато се говори за единен орган срещу корупцията

Явно някои хора губят нервите си, когато се приказва за мощен обединен орган за битка с корупцията. Това съобщи пред публицисти в Букурещ президентът Румен Радев по адрес на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, заяви Би Ти Ви.

По мотив срещата си с кмета на Свищов и за какво Цветанов не е бил позволен президентът разгласи: " Къде беше господин Цветанов по време на зарята? Няма по какъв начин да бъдеш изпъден от нещо, на което не си поканен. Г-н Цветанов би трябвало да свикне с мисълта, че български политици могат да се виждат свободно в негово неявяване. "

Румен Радев разгласи, че чака закупуването на изтребители да бъде изкуствено забавено. Днес Народното събрание сътвори анкетна комисия, която ще проверява ролята му при избора на шведски изтребители.

" Ние постигнахме един доста добър консенсус, всички знаем какъв е казусът, всички знаем, че би трябвало да се влага във въоръжените сили. Имам уверенията, че отчетът и анализите са подготвени, само че при мен не е постъпвало нищо. Това, което стартира през последните няколко дни с всичките анкетни комисии, е явен знак, че въпросният план ще бъде протакан ", изясни президентът.

По думите му " нерви " демонстрират тези, които са задали периодите за експертен разбор кой е най-подходящият нов изтребител. Именно този разбор, оповестен в края на служебното държавно управление, посочил, че " Грипен " са по-подходящи от фаворизираните до този миг остарели американски Ф-16.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР