Явно не сме добра булка за тези нови кандидати за

...
Явно не сме добра булка за тези нови кандидати за
Коментари Харесай

Емил Георгиев, Екогласност: Явно не сме добра булка за новите кандидати за слава

" Явно не сме добра младоженка за тези нови претенденти за популярност. България е пред неповторими избори. Гласоподавателите заслужават да знаят кой - кой е. Около нас кръжат какви ли не политически планове, още повече, че се появява следващият, който се прави на забавен пред хората ", съобщи ръководителят на политически клуб " Екогласност " Емил Георгиев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той посочи, че първо е бил потърсен от Иван Модев - началник на политическия кабинет на служебния министър на образованието Николай Денков.

" Каза, че разчитат на нас, тъй като сме съвременна партия. Но слагат изискване – те да управляват напълно активността на " Екогласност ". Уточни, че са подготвени да поемат напълно финансирането ни и предизборната акция, само че желаят да поемат цялата власт в партията. И аз споделих, че диалогът завършва ", съобщи Георгиев.

На срещата той попитал дали става въпрос за плана на Румен Радев и получил одобрителен отговор.

Ден по-късно Георгиев имал среща и с Кирил Петков, чийто татко преди време е бил член на " Екогласност ".

" Г-н Петков предложи да влязат в управлението на " Екогласност ", защото предстоеше конференция, само че му отхвърлих, тъй като не са наши членове ", посочи Георгиев.

" Когато ги попитах знаят ли по какъв начин се вършат избори, те споделиха, че са провели кастинг, на който са определени 50 души по региони, подготвяли структури. Предложиха избираемо място в Хасково, с алтернатива за още едно място, само че да не слагаме условия кои да бъдат в листата ", добави водачът на " Екогласност ".

Той изискал среща с Румен Радев, с цел да приказват за плана, само че му дали отговор, че той не стои зад тях. И бил помолен да не споделя за диалозите пред съдружните сътрудници на " Българска социалистическа партия за България ", само че Георгиев е уведомил Корнелия Нинова.

Малко по-късно при инцидентна със съветника на президента - Николай Копринков, Георгиев бил запитан дали " Екогласност " са решили за присъединяване си в плана.

" Това значи, че Румен Радев знае за нашите диалози. " Екогласност " застава зад президента, само че никой не е в положение да ни раздели от Българска социалистическа партия. Подходът беше недодялан и жесток ", добави Георгиев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР