Явно лидерката на в оставка Корнелия Нинова съвсем го е

...
Явно лидерката на в оставка Корнелия Нинова съвсем го е
Коментари Харесай

Отчаянието на Корнелия: осъден за кражба поведе БСП в преговорите

Явно лидерката на в оставка Корнелия Нинова напълно го е закъсала откъм фрагменти. Тя провокира същинско отвращение даже измежду дребното останали правилни почитатели пенсионери, откакто на договарянията изпрати Емилия Масларова.

Бившата обществена министърка се популяризира със скъпите чанти и обувки на фона на мизерните пенсии, които получават точно представителите на електората на партията столетница. Бивши членове от кабинета Станишев си спомнят също, че Масларова била известна с желанията си към екзотичните командировки.

Нинова оправдава Румен Овчаров и Асен Гагаузов, които с присъединяване си в договарянията демонстрираха, че е там където е застинала преди 12 години. Това обаче, което към този момент провокира страдание, е унижението за левицата, когато на тематика „ Земеделие “ алените бяха показани от четирима дилетанти отпред с някогашния евродепутат Момчил Неков.
свързани новини57361преди 23 часа
Придобилият популярност през 2014 година като „ Любимец 15 “ стана евродепутат със сбъркана преференция, която съвпадаше с номера на бюлетината на Българска социалистическа партия. За 5 години в Европарламента Неков не блесна с нищо запаметяващо се. След като завърши с пребиваването в Брюксел, той се впусна в кметската конкуренция в Силистра, която приключи безславно за него. Тогава кандидат-кметът Момчил Неков отхвърля да заплати за професионалните фотоси, които употребява в акцията.

Фотографът Георги Марков завежда дело против някогашния евродепутат, което печели на първа инстанция с решение 298 от 2019 година на Окръжен съд Силистра. Съдът признава на Марков авторството на фотографията и открива нарушаването, осъществено от Неков. И двамата обаче апелираха решението пред Апелативния съд във Варна. Според член 172 а от Наказателен кодекс нарушавания против авторското право съставляват нарушавания от общ темперамент. Според осведомени след втората инстанция Неков се опитал да реализира извънсъдебно съглашение с ищеца в опит да тушира абсурда, който напълно ще затрие така и така вялата му политическа кариера.

Отчаянието на Нинова е явно, откакто праща точно Момчил Неков, който по време на договарянията само описа за своите скромни достижения като евродепутат. Той не показа визията на личната си партия за развиване на земеделието, макар че това е основен бранш за левите.

Освен това връзките сред Нинова и Неков до скоро бяха много обтегнати съгласно съпартийците им. Те описаха, че той е бил следващият измамен от Нинова при реденето на листата за последните евроизбори. Стигнало се до такава степен, че на директния избор за избор на ръководител на Неков намерено пропагандирал за Кирил Добрев. Членове на партията в Силистра си спомнят по какъв начин Неков отказвал да дава отговор на позвъняванията на Нинова тогава. Интересно за какво в този момент се съгласил да взе участие в акцията за спасяването й отпред на партията. По-същественият въпрос обаче е по какъв начин гледат блюстителите на новия морал Кирил Петков и Асен Василев на вероятността да договарят с наказан за кражба на интелектуална благосъстоятелност?

Още повече, че таман той е споделил пред съпартийците си за сериозните си ползи в Държавен фонд земеделие. Не е загадка измежду членовете на Българска социалистическа партия, че за 5 години Неков по този начин и не съумя да вникне в бранш " Земеделие ", макар участието си в отрасловата комисия на Европарламента. Неуспелият политик се опита да развие частен бизнес, само че без необикновен триумф, а спестените пари от евродепутатството се топят с всеки минал ден.

Нинова има мощен интерес да притегли Неков в договарянията с обещания за постове в съдружното държавно управление, тъй като той е един от колебаещите се членове на Националния съвет, който може да наклони везните в интерес на вътрешната съпротива. По-паметливите членове на пък са уверени, че и този път Неков ще бъде изигран от своята лидерка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР