Явно лакът за коса може да има разнообразни приложения, не

...
Явно лакът за коса може да има разнообразни приложения, не
Коментари Харесай

Ето какво се случва, ако напръскате краката си с лак за коса

Явно лакът за коса може да има разнородни приложения, освен за поддържане на стилни прически, само че и за напълно разнообразни цели. Например, може да бъде употребен даже за облекчение на неудобството от обувки с високи токчета.

 

Винаги съм се възхищавала на една от моите приятелки, която непрекъснато носи обувки с високи токчета. С маратонки е само при утринния джогинг в гората.

Лариса постоянно избира елегантни обувки с тънки токчета, сандали или високи ботуши. Аз, да бъда откровена, почувствах малко злоба: след няколко часа на токчета, краката ме боляха извънредно, обувките ми оставяха следи на краката ми и се образуваха мазоли – хубостта изисква жертви.

Един път, по време на диалог с Лариса, се оплаках, че явно моите крайници не са основани за високи токчета. Тя, облечена както нормално, в ефектни обувки с високи токчета, ме попита какво тъкмо е казусът. Показах й обувките, които компактно обгръщаха краката ми, и се оплаках от мазоли, които се показваха безусловно след няколко часа след обуването им.

Тогава Лариса показа своята загадка, изглеждаше сюрпризирана, че още не я знаех. Тя ми изясни, че с цел да се чувстваш удобно с обувки на висок ток и да забравиш за болката в краката и неприятните мазоли, е задоволително да напръскаш краката си с елементарен лак за коса.

Споделя премеждията си жена в мрежата.

 

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: високи токчета токчета лак за коса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР